Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Your Lie in April (2016), Online Subtitrat

Your Lie in April (2016), Online Subtitrat

Shigatsu wa kimi no uso    10 September 2016 (Japan)

R 122 min DramăFilme 2016Filme DramaFilme HD ROFilme MuzicalFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme RomanticMusicRomanceRomantic

7,0
IMDB: 7,0/10 379 votes

, ,

, ,

N/A

Japan

Raportează eroarea

Your Lie in April – Shigatsu wa kimi no uso 2016, Online Subtitrat

Kosei Arima este un pianist care a câştigat foarte multe premii şi faimă datorită preciziei sale, sincronizării şi abilităţii de-a schimba cu uşurinţă tempo-urile, iar datorită acestui fapt lumea îl caracterizează drept un „metronom uman”. Cu toate acestea, el a ajuns atât de departe datorită faptului că a fost învaţat cu meticulozitate de mama lui bolnavă în stare terminală, Saki, care a fost abuzivă şi exigentă. Când avea şapte ani, mama lui l-a lovit după ce a câştigat o competiţie pe care ea a considerat ca n-o merita aşa că el s-a supărat şi nu a mai vrut să cânte la pian, dorindu-şi ca mama lui să moară.

Şi dorinţa i s-a îndeplinit în chiar ziua următoare, lucru care i-a cauzat o cădere mentală lui Kosei şi l-a făcut incapabil să mai audă sunetul pianului şi să vadă lumea doar în alb şi negru. Într-o lună aprilie a adolescenţei sale, Kosei este rugat de prietenii lui Tsubaki Sawabe şi Ryota Watari să meargă alături de ei la o întâlnire dublă unde va mai fi şi Kaori Miyazono.

Kaori este o fată care cântă la vioară şi o face într-o manieră neobişnuită, refuzând să urmeze notele şi în schimb îşi creează propriul ei stil care impresionează publicul de fiecare dată. La una dintre competiţiile unde participă are nevoie ca un pianist să o însoţească, astfel că ea îl face pe Kosei să iasă din starea emoţională şi să o ajute. În timpul competiţiei, Kosei experimentează din nou o cădere mentală, însă Kaori îl încurajează să reia recitalul de la capăt chiar dacă asta înseamnă că va fi descalificată.

Urmăreşte online filmul Your Lie in April – Shigatsu wa kimi no uso 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags:  DramăFilme 2016Filme DramaFilme HD ROFilme MuzicalFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticMusicRomanceRomantic

Your Lie in April (2016), Online Subtitrat
Your Lie in April (2016), Online Subtitrat
Your Lie in April (2016), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare