Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Yojimbo – The Bodyguard, Online Subtitrat

Yojimbo – The Bodyguard, Online Subtitrat

Yojimbo    13 Sep 1961

NOT RATED 110 min ActionAcțiuneDramăDramaticFilme 1961Filme ActiuneFilme de ColectieFilme de oscarFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerFilme VechiThriller

8.3
IMDB: 8.3/10 83,917 votes

, , ,

, , , , , , , , ,

Nominated for 1 Oscar. Another 4 wins & 1 nomination.

Japan

Raportează eroarea

Yojimbo – The Bodyguard (1961), Online Subtitrat

În 1896, pe vremea ultimilor ani de domnie a Tokugawa, un ronin hoinăreşte prin Japonia rurală părăsită. Când se opreşte la o fermă, el aude un cuplu de bătrâni lamentându-se că singurul lor copil a renunţat la munca de la fermă pentru a se alătura rebelilor ce se află într-un oraş din apropiere ce a fost distrus de un război între diverse grupări. Străinul se duce în oraşul respectiv şi se întâlneşte acolo cu Gonji, proprietarul unui bar local, care îl sfătuieşte să plece cât mai repede.

El îi spune Roninului faptul că cele două clanuri care se războiesc sunt conduse de Ushitora şi Seibei. Ushitora a fost mâna dreaptă a lui Seibei, dar s-a revoltat împotriva lui atunci când acesta din urmă a hotărât să îi ofere regatul fiului său Yoichiro, un tânăr inutil. Primarul oraşului şi negustorul de mătase, Tazaemon, se află de multă vreme sub comanda lui Seibei, iar Ushitora s-a aliat cu producătorul de sake, Tokuemon, proclamându-l pe acesta drept nou primar.

După ce analizează situaţia străinul spune că intenţionează să rămână în oraş deoarece cetăţenii vor fi mai liniştiţi dacă amândouă tabere vor fi distruse. El îl convinge întâi pe mai slabul Seibei să îl angajeze ca gardă de corp după ce îi ucide fără efort trei dintre cei mai buni oameni ai lui Ushitora. Seibei se gândeşte că dacă-l va avea pe acest străin om de bază, atunci va putea să lupte cu succes împotriva lui Ushitora şi că vremea acestuia va apune cu siguranţă.

Urmăreşte online filmul Yojimbo – The Bodyguard (1961), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ActionAcțiuneDramăDramaFilme 1961Filme ActiuneFilme de ColectieFilme de oscarFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerFilme VechiThriller

Yojimbo – The Bodyguard, Online Subtitrat
Yojimbo – The Bodyguard, Online Subtitrat
Yojimbo – The Bodyguard, Online Subtitrat
Yojimbo – The Bodyguard, Online Subtitrat
Yojimbo – The Bodyguard, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare