Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

XX – Poveşti de groază (2017), Online Subtitrat

XX – Poveşti de groază (2017), Online Subtitrat

XX    17 Feb 2017

R 80 min Filme 2017Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerGroazăHorror

4.6
IMDB: 4.6/10 7,869 votes

, , ,

, , , , , , , , , , ,

1 nomination.

Canada, USA

Raportează eroarea

XX – Poveşti de groază (2017), Online Subtitrat

În timp ce se ducea cu trenul la mama lui, Susan, un tânăr pe nume Danny vede un bărbat în vârstă cu o cutie roşie; acesta o descrie ca un „cadou” şi îl lasă pe Danny să se uite în interiorul ei. După ce se uită acolo, Danny refuză să mai mănânce vreo mâncare ce îi este pusă în faţă. Susan şi soţul ei încep să-şi facă griji pentru el, ducându-l la un doctor care descoperă că Danny a slăbit câteva kilograme de la ultima consultaţie.

În altă parte, Mary încearcă să organizeze o petrecere pentru ziua de naştere a fiicei sale, Lucy, dar când îşi găseşte soţul mort în biroul său de acasă ea este nevoită să ascundă cadavrul. Ea îşi petrece întreaga zi chinuindu-se să ascundă cadavrul de Lucy pentru ca aceasta să nu primească tragica veste chiar de ziua ei. Pentru a face asta, ea trebuie să ascundă cadavrul şi de dadacă şi de vecini.

O mamă singură are un copil foarte rebel pe nume Andy şi acesta urmează să împlinească vârsta de 18 ani. Ea este chemată la şcoala lui Andy pentru a se întâlni cu directorul ce doreşte să-i spună despre un incident în care a fost implicat fiul ei; Andy i-a smuls unghiile unui coleg de clasă şi directorul o avertizează că trebuie să ia măsuri în privinţa acestui comportament al lui. Ulterior, când Andy începe să prezinte şi alte comportamente ciudate şi violente, mama lui trage o concluzie terifiantă cu privire la el.

This all-female horror anthology features four dark tales from four fiercely talented women.

Tags: Filme 2017Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerGroazăHorror

XX – Poveşti de groază (2017), Online Subtitrat
XX – Poveşti de groază (2017), Online Subtitrat
XX – Poveşti de groază (2017), Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare