Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Hatred – Wolyn (2016), Online Subtitrat

Hatred – Wolyn (2016), Online Subtitrat

Wolyn (original title)    7 October 2016 (Poland)

R 2h 30min DramăDramaticFilme 2016Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme HistoryFilme IstoricFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme RazboiFilme WarHistoryIstoricWar

7,7
IMDB: 7,7/10 2.396 votes

, , , , , , , , ,

4 wins & 1 nomination.

Poland

Raportează eroarea

Hatred – Wolyn (2016), film online HD subtitrat în Română

Filmul spune povestea unei tinere fete poloneze pe nume Zosia Głowacka, din satul Volhynia unde se află ucrainieni, polonezi şi evrei. La puţin timp înainte de izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial, sora lui Zosia se mărită cu un ucrainian. În timpul nunţii lor, tatăl lui Zosia hotărăste că ea o să se mărite cu un administrator al satului mai bătrân pe nume Maciej Skiba, chiar dacă ea e foarte îndrăgostită de un băiat ucrainian pe nume Petro.

De asemenea, există un resentiment vizibil al ucrainienilor locali faţă de oficialii polonezi deoarece favorizează minorităţile poloneze din sat. Din vorbă în vorbă se aude faptul că anumiţi ucrainieni pun la cale atacuri teroriste asupra autorităţilor poloneze şi colaboratorilor ucrainieni, iar guvernul polonez ripostează violent, inclusiv inchiderea bisericilor Ortodoxe şi umilirea populaţiei ucrainiene. Pe de altă pare, anumite grupuri de cetăţeni polonezi şi ucrainieni încearcă să facă pace şi să trăiască în linişte unii cu alţii.

Când începe războiul, Maciej este recrutat de armata Poloniei pentru a lupta împotriva Germaniei în Campania din Septembrie. După pierderea campaniei, Maciej şi alţi supravieţuitori încearcă să se întoarcă la casele lor, dar pe drumul de întoarcere toţi membrii grupului, cu excepţia lui Maciej, sunt capturaţi de ucrainienii locali, torturaţi şi ucişi. Maciej reuşeşte să scape şi să ajungă în sat datorită ideii de-a se deghiza în ucrainiean. Satul este acum în partea de est a Poloniei ocupată de Uniunea Sovietică, astfel că acolo sunt impuse regulile comuniste. Ucrainienii şi evreii locali cooperează cu autorităţile sovietice, înlocuind autorităţile poloneze de dinainte de război.

Urmăreşte online filmul Hatred – Wolyn (2016), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: DramăDramaFilme 2016Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme HistoryFilme IstoricFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RazboiFilme WarHistoryIstoricWar

Hatred – Wolyn (2016), Online Subtitrat
Hatred – Wolyn (2016), Online Subtitrat
Hatred – Wolyn (2016), Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare