Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Wolf Warriors 2 – Zhan Lang II 2017, Online Subtitrat

Wolf Warriors 2 – Zhan Lang II 2017, Online Subtitrat

Zhan lang II     27 July 2017 (China)

R 2h 6min ActionAcțiuneDramăFilme 2017Filme ActiuneFilme DramaFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme RazboiFilme WarRăzboiWar

6,9
IMDB: 6,9/10 1.453 votes

, ,

, ,

n/a

China

Raportează eroarea

Wolf Warriors 2 – Zhan Lang II 2017, film online HD subtitrat în Română

După evenimentele petrecute în prima parte a seriei Wolf Warriors, Leng Feng se întoarce în oraşul în care s-a născut şi crescut pe care îl regăseşte în punctul de-a fi distrus în totalitate. El sare în ajutorul localnicilor şi opreşte distrugerea, luptându-se cu şeful care e responsabil de distrugere şi apoi este condamnat la doi ani de închisoare militară plus excluderea din Forţele Speciale Chineze. După ce este eliberat din puşcărie, el pleacă în Africa şi plănuieşte să îşi trăiască viaţa liniştit.

El poartă un glonţ despre care consideră că ar fi un indiciu cu privire la răpirea logodnicei sale ce s-a petrecut în timp ce el era în misiune de trei ani. La puţin timp după sosirea în zona Africană a rebelilor şi a mercenarilor, o unitate militară chineză soseşte acolopentru a evacua toţi cetăţenii chinezi care au ajuns prinşi în mijlocul unui război civil ce nu le aparţine, însă când aude nişte soldati discutând despre nevoia ca cineva să meargă să salveze lucrătorii de la o fabrică şi un doctor important ce cunoaşte vaccinul pentru Lamanla (Dr Chen), Leng Feng se oferă voluntar.

Cu toate acestea, Leng Feng va realiza misiunea de unul singur, deoarece nici autorităţile militare chineze nu îi pot oferi permisiunea şi nici alte ajutore nu i se pot alătura fiindcă se află pe teritoriu străin. El se duce la spitalul cu pricina, aflat la 60km distanţă şi pătrunde acolo fix în momentul în care doctorul este ucis de mercenari în mod accidental. Cu ultima suflare, doctorul îi spune să o ia pe fiica sa, Pasha, şi să o ducă undeva în siguranţă.


Urmăreşte online filmul Wolf Warriors 2 – Zhan Lang II 2017, cu subtitrare în Română şi calitate TS.

Tags: ActionAcțiuneDramăFilme 2017Filme ActiuneFilme DramaFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RazboiFilme WarRăzboiWar

Wolf Warriors 2 – Zhan Lang II 2017, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare