Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

While She Was Out 2008, Online Subtitrat

While She Was Out 2008, Online Subtitrat

While She Was Out    26 March 2009 (Spain)

R 1h 26min CrimăCrimeDramăFilme 2008Filme CrimaFilme DramaFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerFilme VechiThriller

4,8
IMDB: 4,8/10 5.614 votes

,

, ,

N/A

USA | Canada | Germany

Raportează eroarea

While She Was Out 2008 (O noapte de teroare), film online HD subtitrat în Română

În Ajunul Crăciunului, casnica Della Myers se ceartă cu soţul ei abuziv pe nume Kenneth. După ce îşi pune cei doi copii să doarmă, ea se duce cu maşina la mall pentru a cumpăra nişte lucruri pentru cadouri. La mall, ea nu reuşeşte să găsească un loc de parcare şi lasă nervoasă un bilet pe geamul unei maşini care se află parcată pe două locuri. Când iese din mall aproape de încheiere, ea observă că toată parcarea e aproape goală, iar biletul de pe maşina cu pricina a dispărut.

Când intră în propria ei maşină, proprietarul maşinii pe care a lăsat biletul se opreşte în spatele ei şi din maşină ies patru tineri – Huey, Vingh, Tomas şi Chuckie – şi o ameninţă că o vor viola. Della îl insultă pe Chuckie şi un gardian de securitate intervine în disputa lor, însă acesta este împuşcat mortal de către Chuckie. Pe măsură ce grupul realizează gravitatea faptei lor, Della reuşeşte să pornească maşina şi să fugă.

Indivizii o urmăresc cu intenţia de-a o ucide pentru că ea este singura martoră a crimei pe care au comis-o. Urmărind-o ceva vreme, Della se panichează şi face accident cu maşina într-o zonă pustie unde casele se află în curs de construire. Ea apucă să ia din maşină o cutie cu scule şi nişte semnalizatoare şi se ascunde printre clădirile aflate în construcţie. Urmărind-o ceva timp, ei o strigă pe nume şi o ameninţă după ce au găsit permisul pe care se află numele complet şi adresa.

Urmăreşte online filmul While She Was Out 2008 (O noapte de teroare), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: CrimăCrimeDramăFilme 2008Filme CrimaFilme DramaFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerFilme vechiThriller

While She Was Out 2008, Online Subtitrat
While She Was Out 2008, Online Subtitrat
While She Was Out 2008, Online Subtitrat
While She Was Out 2008, Online Subtitrat
While She Was Out 2008, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare