Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Wakefield (2017), filme online HD subtitrat în Română

Wakefield (2017), filme online HD subtitrat în Română

Wakefield    19 May 2017 (USA)

R 1h 46min DramăFilme 2016Filme 2017Filme DramaFilme HD ROFilme OnlineFilme pe net

6,5
IMDB: 6,5/10 4.388 votes

, ,

1 win & 1 nomination.

USA

Raportează eroarea

Wakefield 2016, film online HD 720p, subtitrat în Română

Povestea filmului este prezentata din punctul de vedere al lui Howard Wakefield, un avocat de succes din New York care nu se mai simte fericit în mariajul pe care-l are de 15 ani cu soţia sa Diana, o frumoasă curatoare de artă şi fostă dansatoare. Ei obişnuiau să flirteze cu alte persoane pentru a adăuga interes în viaţa lor sexuală, însă ea s-a săturat de acest lucru şi a început să se simtă agasată de ceea ce numeşte „gelozie constantă” din partea lui.

Într-o noapte, el se întoarce acasă cu trenul şi este distras de un raton care intră în garajul familiei care e detaşat de casă. El urmăreşte ratonul până în podul garajului şi acolo observă faptul că are o privelişte perfectă spre casă unde soţia şi cele două fiice ale lor, Taylor şi Giselle, iau cina. El ignoră apelurile din partea soţiei sale şi este amuzat de faptul că aceasta se enervează, însă se simte jignit în momentul în care aceasta aruncă nervoasă farfuria lui cu mâncare în loc să-l aştepte.

Pentru a evita o ceartă cu ea, el hotărăşte să mai aştepte puţin înainte de-a intra în casă, dar adoarme pe scaunul din pod. În dimineaţa următoare, Howard realizează faptul că Diana nu va crede niciodată povestea cu dormitul în podul garajului şi va fi convinsă de faptul că a fost după femei, aşa că aşteaptă ca aceasta să plece la serviciu înainte de-a intra în casă. Însă spre uimirea lui, după ce vede că maşina sa e în garaj, Diana sună la poliţie pentru a-l da dispărut, iar apoi soacra lui vine pentru a pune gaz pe foc, spunând că a părăsit-o. Ulterior, Howard începe să creadă că soţia lui este, de fapt, uşurată de dispariţia sa şi hotărăşte să mai stea o vreme ascuns pentru a observa lucrurile.

Urmăreşte online filmul Wakefield 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: DramăFilme 2016Filme 2017Filme DramaFilme HD ROFilme Online

Wakefield (2017), filme online HD subtitrat în Română
Wakefield (2017), filme online HD subtitrat în Română
Wakefield (2017), filme online HD subtitrat în Română
Wakefield (2017), filme online HD subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare