Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Waitress – Reţeta Dragostei, online subtitrat in limba Româna

Waitress – Reţeta Dragostei, online subtitrat in limba Româna

Waitress    25 May 2007

PG-13 108 min ComedieComedyDramăDramaDramaticFilme 2007Filme ComedieFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme RomanticFilme VechiRomanceRomanticTrailer 2006-2007

7.0
IMDB: 7.0/10 40,171 votes

, , , , , , , , ,

6 wins & 15 nominations.

USA

Raportează eroarea

Waitress – Reţeta Dragostei, online subtitrat in limba Româna

Jenna Hunterson este o chelneriţă care locuieşte în Sudul Americii fiind captivă într-un mariaj nefericit cu un soţ abuziv şi strict, Earl. Ea lucrează la restaurantul Joe’s Pie, iar în fişa postului ei este inclus crearea de plăcinte cu aspect inovator având titluri neobişnuite inspirate din viaţa ei, precum „Plăcinta Copil Rău” pe care a inventat-o după ce sarcina ei nedorită a fost confirmată. În timp ce un recepţioner de la cabinetul doctorului la care se află observă dezamăgirea de pe chipul ei şi chiar îi spune că poate să avorteze chiar în ziua respectivă, ea hotărăşte să păstreze copilul.

Jenna tânjeşte să fugă de acasă şi să scape de acest mariaj, iar pentru a-şi îndeplini acest scop ea strânge bani atât cât poate. Ea îşi pune toate speranţele de scăpare într-un concurs de plăcinte care se desfăşoară într-un oraş din apropiere, iar premiul cel mare este de 25 de mii de dolari. Problema este că soţul ei nu o lasă să se ducă să se înscrie.

Singurii prieteni pe care îi are sunt colegii de la muncă, Becky şi Dawson, şi un client fidel pe nume Joe, proprietar al mai multor afaceri locale care o încurajează să înceapă o viaţă nouă în altă parte. Viaţa ei se schimbă când îl întâlneşte pe noul doctor, Jim Pomatter. Acesta s-a mutat în oraş pentru a o ajuta pe soţia lui să îşi facă rezidenţiatul şi o înlocuieşte pe femeia care i-a fost doctor Jennei încă din copilărie. Cei doi se simt atraşi unul de altul, iar această atracţie se intensifică după câteva programări prenatale.

Jenna is a pregnant, unhappily married waitress in the deep south. She meets a newcomer to her town and falls into an unlikely relationship as a last attempt at happiness.

Tags: ComedieComedyDramăDramaDramaticFilme 2007Filme ComedieFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticFilme VechiRomanceRomanticTrailer 2006-2007

Waitress – Reţeta Dragostei, online subtitrat in limba Româna
Waitress – Reţeta Dragostei, online subtitrat in limba Româna
Waitress – Reţeta Dragostei, online subtitrat in limba Româna
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare