Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Vivah – Dragostea nu e un joc, Online Subtitrat

Vivah – Dragostea nu e un joc, Online Subtitrat

Vivah      10 November 2006 (India)

PG 2h 40min DramăDramaticFamilieFamilyFilme 2006Filme DramaFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme HindiFilme IndieneFilme MuzicalFilme OnlineFilme pe netFilme VechiMusicMuzical

6,6
IMDB: 6,6/10 7.450 votes

, ,

, , , , , , , , ,

1 nomination.

India

Raportează eroarea

Vivah – Dragostea nu e un joc 2006, film online HD subtitrat în Română

Poonam (Amrita Rao) este o fată de clasă mijlocie care locuieşte în micul oraş Madhupur. După moartea părinţilor ei, atunci când era foarte mică, unchiul ei Krishnakant (Alok Nath) a preluat rolul de tată. Însă mătuşa ei este geloasă şi nu poate să o accepte pe Poonam ca pe propriul copil, mai ales din cauza faptului că propria ei fiică, Rajni (AmritaPrakash), nu este la fel de complexă şi de frumoasă precum ea. Harishchandra (Anupam Kher), un faimos om de afaceri, are doi băieţi, Sunil (Samir Soni) şi Prem (Shahid Kapoor).

Comportamentul simplu şi afectiv al lui Poonam îl impresionează pe Bhagatji (Manoj Joshi), un prieten apropiat de-al lui Krishnakant şi bijutier de meserie. Bhagatji se duce cu propunere de căsătorie a lui Poonam cu Prem. În momentul în care Harishchandra îi propune lui Prem să se însoare cu Poonam, el este ezitant la început deoarece se simte mult prea tânăr pentru a-şi lua responsabilitatea de soţ şi vrea să se concentreze mai întâi asupra carierei.

Harishchandra îl convinge pe Prem să se întâlnească măcar cu Poonam înainte de-a se hotărî dacă refuză sau nu propunerea de căsătorie. Respectând dorinţa tatălui său, Prem acceptă să o întâlnească pe Poonam, să o cunoască un pic mai bine şi apoi să hotărască. Cei doi merg la familia fetei şi îi lasă pe tineri să discute şi să se cunoască. Cu toate că prima lor conversaţie este una stânjenitoare, cei doi se pun de acord să se căsătorească deoarece sunt atraşi instant unul de altul.

Urmăreşte online filmul Vivah – Dragostea nu e un joc 2006, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: DramăDramaFamilieFamilyFilme 2006Filme DramaFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme HindiFilme IndieneFilme MuzicalFilme OnlineFilme pe mediarplFilme VechiMusicMuzical

Vivah – Dragostea nu e un joc, Online Subtitrat
Vivah – Dragostea nu e un joc, Online Subtitrat
Vivah – Dragostea nu e un joc, Online Subtitrat
Vivah – Dragostea nu e un joc, Online Subtitrat
Vivah – Dragostea nu e un joc, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare