Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Vincent N Roxxy (2017), Online Subtitrat

Vincent N Roxxy (2017), Online Subtitrat

Vincent N Roxxy     2 June 2017 (USA)

Evaluat R pentru violență sângeroasă brutală, limba de-a lungul, conținut sexual puternic, nuditate și folosire de droguri 1h 42min CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaticFilme 2016Filme 2017Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerThriller

5,5
IMDB: 5,5/10 997 votes

, ,

, , , , , , , , ,

n/a

USA

Raportează eroarea

Vincent N Roxxy 2017, film online HD subtitrat în Română

Singuraticul Vincent se întâlneşte în drum spre casă cu o fată punk rocker pe nume Roxxy care a fost scoasă cu forţa din propria maşină şi lovită în mod repetat de un golan. Vincent îi sare în ajutor fetei şi fug împreuna înainte ca poliţia să sostească la faţa locului. Vincent îi propune lui Roxxy să locuiască într-o mică rulotă din spatele fermei sale, însă ea refuză la început. Vincent se duce apoi acasă unde descoperă că fratele său JC şi iubita sa Kate au dat o petrecere.

Din câte se pare, Vincent s-a întors acasă pentru prima oară în ultimii doi ani, el plecând după puţin timp de la moartea mamei lor. JC îi arată lui Vincent un hambar abandonat pe care plănuieşte să îl transforme într-un atelier auto şi ar vrea ca Vincent să-l ajute cu afacerea. Vincent nu e prea convins de idee, dar apoi acceptă să-şi ajute fratele chiar şi aşa. În ziua următoare, neavând unde să stea, Roxxy apare la Vincent şi îi spune că a decis să-i accepte oferta de-a locui în rulota sa.

Iniţial, JC nu e prea confortabil cu ideea de-a o avea pe Roxxy în jurul lor, suspectând că aceasta ar putea fi implicată în anumite probleme şi că i-ar putea atrage şi pe ei în belele. Cu toate acestea, Vincent, Roxxy, JC şi Kate se ataşează tot mai mult unii de alţii şi devin buni prieteni, iar Kate reuşeşte să îi obţină un loc de muncă la barul unde lucrează ea. Fostul iubit al lui Kate, Darryl, începe să producă anumite probleme atunci când îi face avansuri şi îi dă de înţeles că o vrea înapoi.

Urmăreşte online filmul Vincent N Roxxy 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaFilme 2016Filme 2017Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerThriller

Vincent N Roxxy (2017), Online Subtitrat
Vincent N Roxxy (2017), Online Subtitrat
Vincent N Roxxy (2017), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare