Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Victoria and Abdul 2017, Online Subtitrat

Victoria and Abdul 2017, Online Subtitrat

Victoria and Abdul (original title)    22 septembrie 2017 (România)

Evaluat la PG-13 pentru unele elemente tematice și limba 1h 52min BiografieBiographyDramăFilme 2017Filme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe netHistoryIstoricTrailer 2017-2018

6,8
IMDB: 6,8/10 2.114 votes

, ,

, ,

1 victorie.

Marea Britanie | Statele Unite ale Americii

Raportează eroarea

Victoria & Abdul – Victoria si Abdul (2017), Online Subtitrat

Abdul Karim, un tânăr contabil din Agra, India, este trimis în Anglia pentru a participa la Jubileul Reginei Victoria din anul 1887 pentru a-i oferi acesteia un cadou de apreciere din partea Indiei condusă de Marea Britanie. Regina, care e singură şi sătulă de linguşitori, dezvoltă un interes faţă de Abdul şi mai apoi se împrieteneşte cu el. Ea petrece timp doar în compania lui şi îl promovează la statutul de gardian al său. Ea îi cere s-o înveţe limba Urdu şi despre Coran.

Când Victoria descoperă că acesta este căsătorit, ea o invită pe soţia lui Abdul şi pe soacra sa pentru a i se alătura în Anglia. Ele sosesc în Anglia purtând Burka, spre consternarea celor din jurul Reginei. În timp ce Victoria se comportă cu Abdul ca şi cu propriul ei fiu, acesta atrage antipatia celor din cercul social al Reginei deoarece nu le convine că Regina îl preferă pe acesta atât de mult, iar capul de afiş al celor care nu-l plac pe Abdul este chiar fiul Reginei, Bertie, dar şi Primul Ministru.

Cei din cercul social al Reginei pun la cale un plan de-a submina relaţia acestora, sperând că Abdul va fi trimis în cele din urmă acasă. Când Victoria se face singură de râs în urma unei declaraţii referitoare la Rebeliunea din India pe care i-a spus-o Abdul, încrederea în el se diminuează drastic şi este cât pe ce să-l trimită acasă. Interesul Victoriei faţă de India devine tot mai mare şi chiar îşi decorează Palatul cu portrete indiene.

Urmareste online filmul: Victoria & Abdul – Victoria si Abdul (2017), Online Subtitrat. Vizionare placuta!

Tags: BiografieBiographyDramăFilme 2017Filme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplHistoryIstoricTrailer 2017-2018

Victoria and Abdul 2017, Online Subtitrat
Victoria and Abdul 2017, Online Subtitrat
Victoria and Abdul 2017, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare