Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Undisputed – Fără egal, online pe net subtitrat in limba Româna

Undisputed – Fără egal, online pe net subtitrat in limba Româna

Undisputed    23 Aug 2002

R 94 min ActionAcțiuneCrimăCrimeCriminalitateDramăDramaDramaticFilme 2002Filme ActiuneFilme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme VechiTrailer 2001-2002

6.2
IMDB: 6.2/10 25,166 votes

, , , , , , , , ,

2 nominations.

USA, Germany

Raportează eroarea

Undisputed 1– Fără egal (2002), film online DVDRip, subtitrat în Română

Campionul de box neînvins la categoria grea, George „Iceman” Chambers, este condamnat la închisoare pentru viol şi este trimis să-şi ispăşească pedeapsa într-o închisoare din deşert numită „Sweetwater”. Închisoarea de maximă securitate este populată de criminali fioroşi. Fărăsă ştie care sunt treburile prin închisoare şi care este ierarhia sa unică, tupeistul şi îngâmfatul Chambers încearcă să impresioneze deţinuţii cu statutul lui de campion la box. Tabăra închisorii are propria sa competiţie datorită căreia pariorii (forţele de ordine din închisoare şi nu numai) câştigă sume frumoase de bani.

Criminalii luptă în meciuri de box fără a avea prea multe reguli şi, datorită acestui fapt, creează o dependenţă şi profitabilitate pentru sindicat în timp ce conştiinţa nu le este afectată. Cel mai popular boxer din spatele gratiilor închisorii Sweetwater este neînvinsul Monroe Hutchens, care ajunge într-o celulă de izolare pentru că s-a bătut cu Chambers în sala de mese după ce a fost provocat de acesta. Simţind ura crescândă dintre cei doi şi dorinţa fiecăruia de-a demonstra că este adevăratul şi unicul campion, un şef al mafiei aflat în închisoare, pe numele său Ripstein, îşi dă seama despre potenţialul imens pe care l-ar putea avea un meci între modestul Hutchens şi tupeistul Chambers.

Ripstein, un mare fan al boxului, propune un meci între cei doi şi directorul închisorii este „sfătuit” să treacă lucrurile cu vederea. Pe măsură ce toate aranjamentele sunt într-un final realizate, noaptea luptei mult aşteptate bate la uşă. Iadul se dezlănţuie, iar trufaşul campion mondial la profesionişti îl înfruntă pe războinicul din închisoare ce nu poate fi doborât.

Tags: ActionAcțiuneCrimăCrimeCriminalitateDramăDramaDramaticFilme 2002Filme ActiuneFilme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme VechiTrailer 2001-2002

Undisputed – Fără egal, online pe net subtitrat in limba Româna
Undisputed – Fără egal, online pe net subtitrat in limba Româna
Undisputed – Fără egal, online pe net subtitrat in limba Româna
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare