Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Undead – Morţii Vii (2003), Online Subtitrat

Undead – Morţii Vii (2003), Online Subtitrat

Undead (original title)    4 September 2003 (Australia)

Evaluat R pentru violență puternică și gore, și pentru limbă 1h 44min ActionAcțiuneComedieComedie neagrăComedyFilme 2003Filme ActiuneFilme ComedieFilme comedie neagrăFilme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme OnlineFilme pe netFilme VechiGroazăHorror

5,5
IMDB: 5,5/10 11.845 votes

, , ,

, , , , ,

3 victorii și 4 nominalizări.

Australia

Raportează eroarea

Undead – Morţii Vii 2003, film online HD subtitrat în Română

După ce a pierdut ferma familiei fiindu-i luată de către bancă, Rene (Felicity Mason), câştigătoarea unui concurs de frumuseţe local, hotărăşte să plece din micuţul oraş Berkeley. O serie de meteoriţi încep să fie depistaţi pe cerul planetei şi prăbuşindu-se în apropiere, transformând locuitorii în nişte zombie. Rene şi alţi câţiva supravieţuitori se ascund în casa unui mare pasionat de arme ce deţine un întreg arsenal, Marion (Mungo McKay). Deşi are o mulţime de arme şi chiar un bunker în caz de urgenţe, el n-a avut încă ocazia să se aprovizioneze cum trebuie cu mâncare şi apă.

Drept consecinţă, ei n-au de ales decât să iasă afară şi să încerce să caute provizii, însă zombii nu întârzie să le iasă în cale. Marion împuşcă unul dintre ei în cap şi realizează că acesta este singurul mod în care creaturile pot să fie eliminate. Ei abandonează casa şi se îndreaptă către garaj pentru a se urca în camioneta lui Marion şi a pleca în altă parte.

Încercarea lor de-a fugi este zădărnicită atunci când ajung la o barieră uriaşă care înconjoară întregul oraş, iar Marion este convins de faptul că responsabili pentru tot ce se petrece sunt extratereştrii care pretinde că l-ar fi răpit şi pe el în trecut. Mai mult decât atât, la anumite intervale fixe, se produce şi o mică ploaie acidă, astfel că grupul trebuie să fie foarte atent să nu se ude. Mai târziu, situaţia lor devine şi mai gravă când încep să apară anumite siluete strălucitoare ce îi vânează unul câte unul.

Urmăreşte online filmul Undead – Morţii Vii (2003), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

TagsȘ ActionAcțiuneComedieComedie neagrăComedyFilme 2003Filme ActiuneFilme ComedieFilme comedie neagrăFilme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme OnlineFilme pe mediarplFilme VechiGroazăHorror

Undead – Morţii Vii (2003), Online Subtitrat
Undead – Morţii Vii (2003), Online Subtitrat
Undead – Morţii Vii (2003), Online Subtitrat
Undead – Morţii Vii (2003), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare