Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Una – Trecutul Unei (2016), Online Subtitrat

Una – Trecutul Unei (2016), Online Subtitrat

Una    1 September 2017 (UK)

R 1h 34min DramăDramaticFilme 2017Filme DramaFilme HD ROFilme noiFilme Online

6,7
IMDB: 6,7/10 1.496 votes

,

, ,

3 nominations.

UK | USA | Canada

Raportează eroarea

Una – Trecutul Unei 2016, Online Subtitrat

O tânără femeie pe nume Una (Rooney Mara) ajunge în mod neaşteptat la locul de muncă al unui bărbat mai în vârstă pentru a căuta adevărul din spatele unei relaţii sexuale ilicite pe care au avut-o mai demult. Aventură a fost instigată de către Ray pe vremea când ea avea doar 13 ani şi locuia în vecinătate, acesta fiind un bun prieten de-al tatălui ei în care avea multă încredere. Faptele ies la suprafaţă atunci când au încercat să fugă în secret.

Din cauza unei neînţelegeri, ea a rămas cu impresia faptului că Ray a abandonat-o şi a ajuns să hoinărească singură pe străzi, dezorientată şi rătăcită, fiind adusă înapoi acasă de către poliţie. Una se consideră trădată de cel pe care-l iubea. El este condamnat la închisoare şi încarcerat vreme de patru ani din cauza relaţiei avută cu o minoră, iar acolo a fost tratat ca un om de nimic de către restul deţinuţilor.

După aceea, el şi-a schimbat numele în „Pete” şi a ajuns manager al unui depozit industrial uriaş, în timp ce ea a crescut singură şi confuză, locuind alături de mama ei şi având mai multe aventuri de-o noapte. Una a aflat despre locul lui de muncă dintr-un ziar şi merge la el să-i ceară explicaţii chiar în momentul în care acesta se pregătea să ţină un discurs angajaţilor săi cu privire la unele măsuri de austeritate care urmează a fi puse în practică. Cei doi se ceartă, iar el insistă că a iubit-o cu adevărat, nu a fost doar o chestie de pedofilie.

Urmăreşte online filmul Una – Trecutul Unei (2016), cu subtitrare în Română şi calitate HD.
Tags: DramăFilme 2017Filme DramaFilme HD ROFilme noiFilme Online

Una – Trecutul Unei (2016), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare