Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Two Graves (2018), Online Subtitrat

Two Graves (2018), Online Subtitrat

Two Graves     2018 (UK)

N/A N/A Filme 2017Filme 2018Filme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerThrillerTrailer 2017-2018

N/A
IMDB: N/A/10 N/A votes

, ,

N/A

UK

Raportează eroarea

Two Graves (2018), Online Subtitrat

Margaret Powers, un medic patolog, caută o cale de răzbunare atunci când îl capturează și torturează pe tânărul despre care crede că i-a ucis fiul, dar în încercarea de a extrage o mărturisire, calea spre răzbunare duce la tragedie și scoate la iveală adevăruri profund îngrijorătoare. Margaret este ajutată de Zoe, o dependentă de droguri aflată în recuperare, care a fost odată iubita fiului ei. Împreună, Zoe și Margaret, care, în circumstanțe obișnuite, nu ar avea nimic în comun, îl răpesc pe Finn O’Neil, fiul unui gangster local. Finn, reușind să scape de justiție prin influența tatălui său, este ținut într-un șantier naval abandonat, un paradis în care dependenții de droguri și prostituatele își duc clienții. În timp ce planurile lui Margaret și motivația adevărată a lui Zoe sunt treptat dezvăluite, fapte șocante ies la lumină, iar personajele sunt implicate într-un sfârșit violent și înspăimântător.

MARGARET POWERS, a middle aged, middle class doctor of pathology, seeks a path of vengeance when she captures and tortures the young man she believes murdered her son, but in a bid to extract a confession, that path to vengeance leads to tragedy and unearths deeply troubling truths.

Tags:  Filme 2018Filme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerThrillerTrailer 2017-2018

 

Two Graves (2018), Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare