Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

TSAR – ŢARUL (2009), Online Subtitrat

TSAR – ŢARUL (2009), Online Subtitrat

Tsar (original title)    4 November 2009 (Russia)

PG 1h 56min DramăFilme 2009Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme HistoryFilme IstoricFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

6,9
IMDB: 6,9/10 2.383 votes

,

, ,

4 wins & 8 nominations.

Russia

Raportează eroarea

Tsar – Ţarul 2009, film online HD subtitrat în Română

Evenimentele filmului sunt plasate între anii 1566 şi 1569, în timpul politicii de stat împuse de Ţarul Rusiei, aşa-numita „Oprichnina”, şi în plin Război Livonian. Filmul începe atunci când Mitropolitul Ortodox Afanasii moare şi Ivan cel Groaznic îl numeşte înlocuitor pe prietenul său din copilărie, Philip Kolychev. Ţarul se roagă în camera sa şi cere Domnului să îl ajute în afacerile pe care le are. Între timp, Philip soseşte în Moscova şi salvează o fată pe nume Masha care fuge de un grup de gărzi.

Primindu-l pe acesta când soseşte, Ţarul îl invită să devină Mitropolitul Moscovei, însă Philip refuză iniţial. Philip se întâlneşte apoi cu nepotul său care se pregăteşte să plece la război şi acesta din urmă îl avertizează pe unchiul său să plece cât mai departe de Ţar deoarece oamenii din jurul lui nu supravieţuiesc prea mult timp. Ţarul se întoarce la Philip, îi oferă lui Masha o icoană a Maicii Domnnului şi îl convinge în cele din urmă pe prietenul său să devină Mitropolit al Moscovei.

Philip, observând atrocităţile care sunt comise de către Oprichniki, îl îndeamnă pe Ţar să arate milă faţa de inamicii săi. Nepotul Mitropolitului poartă o luptă sângeroasă împotriva Poloniei şi Lituaniei în Poloţk. Acolo se află şi Masha, care a scăpat de Ţar şi a adus cu ea icoana respectivă. Datorită icoanei, podul se prăbuşeşte sub cavaleria Lituaniană. Guvernatorul Poloţk-ului se întoarce la Moscova, dar imediat pornesc zvonuri cum că forţele Lituaniene şi Poloneze au ajuns la poalele oraşului şi însuşi Guvernatorul l-a predat.

Urmăreşte online filmul Tsar – Ţarul 2009, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: DramăFilme 2009Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme HistoryFilme IstoricFilme OnlineFilme pe mediarplFilme vechi

TSAR – ŢARUL (2009), Online Subtitrat
TSAR – ŢARUL (2009), Online Subtitrat
TSAR – ŢARUL (2009), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare