Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Raportează eroarea

Trust – Încredere 2010 film online HD subtitrat în Română

Annie primeşte în dar în ziua când împlineşte 14 ani un laptop din partea părinţilor săi pe care-l foloseşte să intre în diverse camere de chat unde intră în contact cu un anume Charlie cu care formează o legătură instantă. La început, Charlie susţine că ar avea 16 ani însă odată cu trecerea timpului şi cei doi se ataşează tot mai mult unul de altul, el mărturiseşte că ar avea, de fapt, 20 de ani, iar după aceea ajunge la 25.

Annie începe aibă anumite dubii, dar în cele din urmă este convinsă că între ei există iubire. După două luni de comunicare electronică, Charlie o invită pe Annie să se întâlnească la un mall. Când parinţii sunt plecaţi cu fratele ei, Annie se duce la mall şi îl aşteaptă pe Charlie să se vadă pentru prima oară faţă-n faţă. Când el îşi face apariţia se dovedeşte că este un bărbat trecut de 30 de ani. Annie se supără la început, dar Charlie o convinge să meargă cu el la un motel.

Acolo el încearcă s-o seducă şi să se culce cu ea, dar când Annie refuză acest lucru, el o atacă şi o violează, filmând întreaga scenă. La şcoală, Brittany, cea mai bună prietenă a lui Annie, deduce faptul că a făcut sex deoarece a văzut-o la mall în compania lui Charlie. Brittany este îngrijorată cu privire la acest aspect şi anunţă administraţia şcolară. Poliţia soseşte şi pleacă apoi cu Annie, atrăgând atenţie nedorită din partea colegilor de şcoală. Aceste acţiuni dau naştere unei investigaţii din partea FBI-ului, însă încercările de-al localiza pe Charlie eşuează deoarece acesta şi-a dat seama şi a întrerupt orice legătură cu adolescenta.

A suburban family is torn apart when fourteen-year-old Annie meets her first boyfriend online. After months of communicating via online chat and phone, Annie discovers her friend is not who he originally claimed to be. Shocked into disbelief, her parents are shattered by their daughter’s actions and struggle to support her as she comes to terms with what has happened to her once innocent life.

Tags:  CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaFilme 2010Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerThrillerTrailer 2017-2018

Trust – Încredere, Online Subtitrat
Trust – Încredere, Online Subtitrat
Trust – Încredere, Online Subtitrat
Trust – Încredere, Online Subtitrat
Trust – Încredere, Online Subtitrat
Trust – Încredere, Online Subtitrat
Trust – Încredere, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare