Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Trojan War – Războiul troian 1997

Trojan War – Războiul troian 1997

01 Oct 1997

85 min Filme 1997Filme ComedieFilme HD ROFilme OnlineFilme Vechi

5.7
IMDB: 5.7/10 4,969 votes

, , ,

Raportează eroarea

Trojan War – Războiul troian, Online Subtitrat

[embedyt]https://youtu.be/Jt3YM0Y96fc[/embedyt]

DESCRIEREA CE URMEAZĂ ESTE UN PIC PREA DETALIATĂ!!! Brad (Will Friedle) este un liceean care iubeşte în secret o colegă de clasă pe nume Brooke (Marley Shelton) vreme de câţiva ani. Atunci când aceasta îl invită la ea acasă într-o seară pentru a-i da nişte meditaţii, aceasta îşi dezvăluie adevărata intenţie aceea
de-a face sex cu el. Însă aceasta doreşte doar sex protejat, iar el nu şi-ar fi imaginat vreodată că va avea parte de un asemenea noroc şi nu s-a gândit să ia un prezervativ la el.

Drept urmare, Brad se duce să cumpere unul de la un magazin şi intră în tot felul de probleme, părând că tot universul complotează împotriva lui şi îi scoate în cale obstacole pentru a-l împiedica să fie cu fata pe care o iubeşte. Printre probleme se numără şi furtul maşinii tatălui său, un Jaguar, pe care o găseşte ulterior distrusă. Apoi, el are un conflict cu un şofer de autobuz dement (interpretat de (Anthony Michael Hall) şi, de parcă nu ar fi fost de ajuns, alte belele îl urmează la fiecare pas.

Un om de serviciu de la şcoală (Paulo Tocha) îl acuză că a desenat graffiti îl urmăreşte pentru a-l pedepsi şi apoi doi fraţi hispanici îl confundă pe acesta cu David Hasselhoff. Un om al străzii îi cere doi dolari, însă îi fură portofelul fără ca el să observe şi apoi ajunge să fie arestat. După toate aceste nebunii care s-au succedat în decurs de câteva ore, poliţistul care l-a arestat îi dă drumul şi îi oferă un prezervativ pentru a duce la bun sfârşit „misiunea”, însă el realizează că fata perfectă nu este cea care-l aşteaptă să se culce cu el, ci îi era aproape tot timpul şi el n-o băgase în seamă.

Urmăreşte online filmul Trojan War – Războiul troian 1997, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Trojan War – Războiul troian 1997
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare