Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Time of the Gypsies (1988), Online Subtitrat

Time of the Gypsies (1988), Online Subtitrat

Dom za vesanje    30 November 1990 (UK)

PG 2h 22min ComedieComedyCrimăCrimeDramăFilme 1988Filme ComedieFilme CrimaFilme de ColectieFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe net

8,3
IMDB: 8,3/10 20.048 votes

,

,

2 victorii și 4 nominalizări.

Țară: Marea Britanie | Italia | Iugoslavia - Limba: Romani | Serbo-croată | Italiană | Engleză

Raportează eroarea

Time of the Gypsies 1988 (Dom za vesanje / Vremea țiganilor), film online HD subtitrat în Română

Perhan locuieşte împreună cu bunica lui devotată, Khaditza, cu sora sa Danira şi cu unchiul Merdzan. El îşi doreşte să se însoare cu o fată pe nume Azra, însă mama acesteia nu este de acord deoarece Perhan este fiul ilegitim al unui soldat sloven care a avut o aventură cu răposata lui mamă. Ahmed, „şeicul ţiganilor”, vine în sat împreună cu fraţii lui. Merdzan îşi pierde şi hainele jucând cărţi cu fraţii lui Ahmed şi ajunge acasă cu o nevoie disperată de bani pentru a putea plăti datoriile.

Afară plouă, iar el nu găseşte niciun ban şi o acuză pe bunică de faptul că ar fi ascuns banii. Furios, el face în aşa fel încât ploaia să intre în casă peste ei. La puţin timp după aceea, Khaditza este solicitată să vină să îşi folosească priceperea pentru vindecarea fiului bolnav al lui Ahmed, Roberto, lucru pe care Khaditza îl şi face. Drept răsplată, ea îi face o propunere lui Ahmed: să plătească pentru spitalizarea Danirei pentru a-şi vindeca piciorul la un spital din Ljubljana.

Perhan merge împreună cu Danira şi îi promite bunicii sale că nu o va scăpa din ochi niciodată, însă Ahmed îi spune că nu va avea unde să locuiască şi el şi îi sugerează că e mai bine să meargă la Milano. La început, Perhan vrea să-şi câştige pâinea în mod cinstit, dar după ce este tăvălit prin noroi, el începe să fure. După ce este păcălit de către fratele său Sadam, Ahmed îl pune pe Perhan lider al operaţiunilor sale. Acum fiind relativ bogat, Perhan se întoarce acasă şi face o descoperire care-l umple de furie.

Urmărește online filmul Time of the Gypsies 1988 (Dom za vesanje / Vremea țiganilor), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Tags: ComedieComedyCrimăCrimeDramăFilme 1988Filme ComedieFilme CrimaFilme de ColectieFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarpl

Time of the Gypsies (1988), Online Subtitrat
Time of the Gypsies (1988), Online Subtitrat
Time of the Gypsies (1988), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare