Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Ticking Clock, online pe net subtitrat in limba Româna

Ticking Clock, online pe net subtitrat in limba Româna

Ticking Clock    05 Jan 2011

R 101 min ActionAcțiuneFilme 2011Filme ActiuneFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe netFilme Sci-FiFilme SFFilme VechiMisterMysterySci-FiScience FictionSFTrailer 2011-2012

5.3
IMDB: 5.3/10 2,991 votes

,

, , , , , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

Ticking Clock 2011, film online DVDRip, subtitrat în Română

Într-o casă din suburbii, o femeie este ucisă cu brutalitate şi, în timp ce ucigaşul, Keech (Neal McDonough), se spală pe mâini, un bebeluş începe să plângă. În ciuda crimei brutale pe care tocmai a comis-o, Keech se duce la bebeluş şi îl tratează cu delicateţe, spunându-i „acum nu îţi mai poate face rău”. Filmul sare apoi cu 11 ani înainte, în 2011. Reporterul de investigaţii Lewis Hicks (Cuba Gooding, Jr.) are bătăi de cap cu soţia lui Gina (Danielle Nicolet), a căror căsnicie nu trece prin cele mai bune momente, o relaţie dubioasă cu avocata Felicia Carson (Veronica Berry) şi o carieră ce o ia la vale.

Când Hicks îi face o vizită surpriză Feliciei, ea se supără văzând că acesta încă mai poartă verigheta pe deget şi îi spune că doreşte să încheie această relaţie pentru că el nu vrea să-şi ia un angajament clar. Mai târziu în acea zi, Keech o atacă pe Felicia în propria casă, fiind furios pe ea din cauza unui caz în care a fost implicată, în privinţa unui copil abuzat, şi o ucide. Lewis ajunge acasă la Felicia, dar este prea târziu, gâsind-o ucisă într-un mod asemănător cu femeia de la începutul filmului. El îl observă pe criminal pe care-l urmăreşte pe o alee unde se luptă şi este lăsat inconştient, însă criminalul scapă o carte în timp ce fuge.

Lewis găseşte acea carte ce se dovedeşte a fi, în realitate, jurnalul criminalului. El ia jurnalul acasă şi citeşte despre uciderea Feliciei şi alte două crime pe care acesta intenţionează să le comită în următoarele 72 de ore. Lewis îşi notează cele două nume, dar într-un mod inexplicabil, crimnalul ajunge la el acasă şi îşi recuperează jurnalul împreună cu foaia de hârtie pe care erau notate cele două nume. Lewis merge apoi la poliţie şi încearcă să le explice toate aceste lucruri, dar nu este crezut, ba mai mult, este el considerat suspect pentru crimă.

Ticking Clock (2011), online subtitrat in limba Româna

A reporter stumbles upon the journal of a murderer replete with plans to butcher specific people, and investigates on his own, finding that every trail leads to a 9-year-old orphan living in a group home.

Tags: ActionAcțiuneFilme 2011Filme ActiuneFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Sci-FiFilme SFFilme VechiMisterMysterySci-FiScience FictionSFTrailer 2011-2012

Ticking Clock, online pe net subtitrat in limba Româna
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare