Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Work (2017), Online Subtitrat

The Work (2017), Online Subtitrat

The Work     8 September 2017 (UK)

R 1h 29min DocumentarDocumentare 2017DocumentaryFilme 2017Filme DocumentarFilme documentare pe mediarplFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe net

8,1
IMDB: 8,1/10 103 votes

,

,

2 wins & 2 nominations.

USA

Raportează eroarea

Situat într-o singură cameră din închisoarea Folsom, „The Work” urmărește trei bărbați din exterior, în timp ce participă la patru zile de terapie de grup cu patru condamnați, pentru o privire reală asupra provocărilor reabilitării. De-a lungul celor patru zile, fiecare bărbat din cameră își primește rândul de a cerceta adânc în propriul trecut. Procesul brut și revelator pe care și-l asumă oamenii încarcerați depășește așteptările oamenilor liberi, forțându-i să iasă din zonele lor de confort și să se vadă pe ei înșiși și prizonierii, în moduri neașteptate. „The Work” oferă o privire puternică și rară dincolo de zidurile închisorii, a ușilor din oțel și a metaforelor dezumanizante din cultura noastră, pentru a dezvălui o mișcare de schimbare și răscumpărare care transcende ceea ce noi considerăm drept reabilitare.

The Work (2017), Online Subtitrat
The Work (2017), Online Subtitrat
The Work (2017), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare