Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The White Countess, online pe net subtitrat in limba Româna

The White Countess, online pe net subtitrat in limba Româna

The White Countess    31 Mar 2006

PG-13 135 min DramăDramaticFilme 2005Filme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme HistoryFilme IstoricFilme OnlineFilme pe netFilme RomanticFilme VechiRomanceRomanticTrailer 2004-2005

6.7
IMDB: 6.7/10 5,666 votes

, ,

, , , , , , , , ,

2 nominations.

UK, Germany, China, USA

Raportează eroarea

The White Countess (2005), online pe net subtitrat in limba Româna

O poveste de dragoste care se petrece in China, Shanghai 1936 este un focar de intrigi politice, care afecteaza refugiați din diferite țări, mixul de afaceri externe militare și internaționale. Pe fondul acest turbulențe, Sofia (Natasha Richardson), o frumoasa contesă rusa forțata de împrejurări să lucreze ca o chelneriță și dansatoare pentru a sprijini familia ei, și Jackson (Ralph Fiennes), un diplomat orb și pesimist, al carui loc a fost rupt după pierderea familiei sale. Relația lor se dezvoltă în Contesa albă, un club de noapte elegant în care încercările diplomatice pentru a închide afară haosul și tragedia care-l înconjoară.

The last movie from the team of Ismail Merchant, James Ivory, and Kazuo Ishiguro. Set in 1930s Shanghai, “The White Countess” is both Sofia (Natasha Richardson), a fallen member of the Russian aristocracy, and a nightclub created by a blind American diplomat named Jackson (Ralph Fiennes), who asks Sofia to be the centerpiece of the world he wants to create.

Tags: DramăDramaFilme 2005Filme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme HistoryFilme IstoricFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticFilme VechiRomanceRomanticTrailer 2004-2005

The White Countess, online pe net subtitrat in limba Româna
The White Countess, online pe net subtitrat in limba Româna

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare