Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Wake (2017), online pe net subtitrat in limba Româna

The Wake (2017), online pe net subtitrat in limba Româna

The Wake    04 Jul 2017

N/A 86 min Filme 2017Filme dupa aniFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe netGroazăHorrorTrailer 2017-2018

2.6
IMDB: 2.6/10 194 votes

, ,

, ,

N/A

USA

Raportează eroarea

The Wake (2017), online pe net subtitrat in limba Româna
Există puține lucruri mai rău decât să trebuiască să participi la un serviciu memorial al unui copil. Unul dintre aceste câteva lucruri trebuie să asiste la serviciul memorial al unui copil, știind că tu ești motivul pentru care copilul a murit, ca în The Wake. Tyler (Bryan Brewer) conducea într-o noapte beat și mașina sa lovit și ucis pe tânărul Zach Stevens (Jakob Ulrich). De ce un copil de 11 ani a rămas singur pe străzile din sudul Californiei după întuneric este o problemă la care filmul nu intră.

Și prietena lui Tyler, Casey (Allie Rivera), a fost de asemenea în mașină, încercând să fie o voce de rațiune pe care Tyler o ignorase din păcate. Acum este în urma să-i dea sprijin moral, deși nu pare să aibă nevoie de nimic. Aceasta este cea mai puțin deprimantă trezire din istoria trezinilor. Dacă nu era pentru toate îmbrăcămintea neagră, ar arăta exact ca o petrecere de gospodărie, completă cu șampanie. Chiar și mama lui Zach Nadine (Darla Delgado) pare remarcabil de calmă și de colectată, considerând că fiul ei a murit doar câteva zile.

De asemenea, pentru sprijinul moral necesar, sunt Ben (Michael Aaron Milligan), Ginger (Kristen Dalton) și Ashley (Amanda Musso), deși Ben este mai degrabă interesat de alimente și alcool. Dar lucrurile iau o întorsătură ciudată când Casey trece și se trezește să se găsească legată (foarte prost) de un scaun din casa lui Stevens, prietenii ei nicăieri să fie văzuți. Pe măsură ce grupul se reuneste încet, ei descoperă că nu sunt singuri în casă. Există un maniac mascat, cu manevră de cuțit, ascuns în umbră – literalmente, de când puterea a fost tăiată.

A group of friends attend the wake of a child they accidentally killed with their car. Once at the wake, they find themselves trapped and stalked by a masked assailant.

Tags:  Filme 2017Filme dupa aniFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplGroazăHorrorTrailer 2017-2018

The Wake (2017), online pe net subtitrat in limba Româna
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare