Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Valachi Papers (1972), filme online HD subtitrat în Română

The Valachi Papers (1972), filme online HD subtitrat în Română

The Valachi Papers    6 January 1972 (France)

PG-13 1h 50min CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaticFilme 1972Filme CrimaFilme de ColectieFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

6,6
IMDB: 6,6/10 2.310 votes

, ,

, , , , , , , ,

N/A

France | Italy

Raportează eroarea

The Valachi Papers 1972 (Secretele Mafiei), film online HD subtitrat în Română

Filmul începe în Penitenciarul Atlanta Federal unde un prizonier trecut de prima tinereţe pe nume Joseph Valachi (Charles Bronson) este închis acolo după o condamnare primită din cauza contrabandei cu heroină. Şeful familiei mafiote pentru care a lucrat el, Vito Genovese (Lino Ventura), se află la rândul său întemniţat în acelaşi penitenciar. Genovese este convins de faptul că Valachi este un informator şi îi oferă acestuia „Sărutul Morţii”, iar Valachi îi întoarce „serviciul”.

Valachi ucide în mod greşit un alt prizonier pe care l-a acuzat pe nedrept de faptul că ar fi un asasin al mafiei. Fiind informat de către agenţii federali că a greşit persoana şi că cel pe care l-a ucis nu avea nicio treabă cu aşa ceva,Valachi devine el însuşi un informator recunoscut în mod eronat de faptul că ar fi primul informator din istoria mafiei americane. El îşi spune povestea vieţii sale prin intermediul unor amintiri din trecut.

Filmul îl prezintă pe Valachi de pe vremea când era un tânăr golan de pe străzi şi până a devenit un gangster recunoscut, asociat cu şefi ai mafiei precum Salvatore Maranzano (Joseph Wiseman). Maranzano îi spune unui îndoliat aflat la înmormântare că „nu pot să readuc oamenii la viaţă, dar pot să-i ucid pe cei vii”. Valachi se căsătoreşte cu fiica şefului mafiot, însă ascensiunea lui Valachi în cadrul Mafiei este temperat de relaţiile reci pe care le are cu Tony Bender (Guido Leontini), unul dintre cei mai influenţi mafioţi ai acelor vremuri.

Urmăreşte online filmul The Valachi Papers 1972 (Secretele Mafiei), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags:  CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaFilme 1972Filme CrimaFilme de ColectieFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

The Valachi Papers (1972), filme online HD subtitrat în Română
The Valachi Papers (1972), filme online HD subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare