Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Two Faces of January (2014)

The Two Faces of January (2014)

28 Aug 2014

96 min Filme 2014Filme HD ROFilme OnlineFilme ThrillerFilme Vechi

6.2
IMDB: 6.2/10 24,012 votes

, , ,

Raportează eroarea

The Two Faces of January 2014 (Triunghiul dragostei şi al morţii), Online Subtitrat

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=TrRHmhIDfjg[/embedyt]

În anul 1962, escrocul Chester MacFarland (Viggo Mortensen) şi soţia lui, Colette (Kirsten Dunst), se află într-o excursie în Grecia şi vizitează Acropola din Atena. Acolo ei se întâlnesc cu Rydal (Oscar Isaac), un individ care păcăleşte turiştii în timp ce lucrează ca ghid. Soţii MacFarland îl invită pe acesta să ia cina cu ei, iar el, intrigat de bogăţia cuplului şi frumuseţea femeii, acceptă invitaţia. Colette îl place pe Rydal, însă Chester are greutăţi în a se încrede în tânărul escroc. După cină, drumurile lor se despart, dar Rydal se întoarce la hotelul lor pentru a îi înapoia femeii o brăţară pe care o uitase în taxiul pe care l-au împărţit.

Între timp, un detectiv particular angajat de victimele lui Cester se duce la camera acestuia de hotel şi solicită înapoierea banilor pe care i-a furat. Detectivul scoate o armă şi Chester îl ucide în altercaţia care se porneşte ulterior. În timp ce încerca să ducă în camera de hotel a detectivului cadavrul, Rydal îi găseşte pe coridor. Chester îi cere ajutorul, iar acesta acceptă cu ceva ezitări. Rydal îi duce pe cei doi soţi la un prieten de-al lui care le poate realiza paşapoarte false pentru a le înlocui pe cele lăsate la recepţia hotelului.

El sugerează să aştepte realizarea documentelor pe insula Creta. Cei trei îşi petrec seara la un restaurant unde Chester se îmbată în timp ce îi priveşte pe Rydal şi Colette dansând şi devenind tot mai apropiaţi. Deoarece nu se pot caza la hotel fără acte de identificare, ei adorm cu toţii pe chei. În cele din urmă, călătoresc spre Chania cu autobuzul şi pe când se întorc de acolo, Colette are impresia că a fost recunoscută de cineva după o poză din ziar unde se relata fuga unor americani de la un hotel din Atena.

Urmăreşte online filmul The Two Faces of January 2014 (Triunghiul dragostei şi al morţii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Two Faces of January (2014)
The Two Faces of January (2014)
The Two Faces of January (2014)
The Two Faces of January (2014)
The Two Faces of January (2014)
The Two Faces of January (2014)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare