Filme – Seriale online pe cinemaHD

The Straight Story (1999), Online Subtitrat

The Straight Story (1999), Online Subtitrat

The Straight Story (original title)    3 November 1999 (France)

PG-13 1h 52min BiografieBiographyDramăFilme 1999Filme BiograficFilme de oscarFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme VechiNominalizat Oscar

8,0
IMDB: 8,0/10 69.259 votes

, ,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Nominalizat pentru 1 Oscar. Alte 14 victorii și 37 de nominalizări.

France | UK | USA

Raportează eroarea

The Straight Story – Povestea lui Alvin Straight (1999), filme online HD subtitrat în Română

Alvin Straight nu a mai apărut la întâlnirea regulată cu prietenii săi la bar. El este găsit apoi întins pe podeaua casei sale şi insistă că are nevoie doar de puţin ajutor pentru a se ridica. Fiica lui Rose îşi duce mai mult cu forţa tatăl la doctor şi acesta îl îndeamnă să renunţe la fumat. De asemenea, el îi spune că va trebui să folosească un premergător. Alvin refuză, iar la scurtă vreme după aceea el află faptul că fratele său Lyle a suferit un accident vascular cerebral.

Dorindu-şi să îl viziteze, dar neputând să conducă de unul singur până acolo, Alvin pune la cale un plan de-a călători spre Muntele Zion cu ajutorul maşinii de tuns iarba şi o mică rulotă artizanală, spre consternarea familiei şi prietenilor săi. Prima tentativă a lui Alvin este una eşuată. În cele din urmă, el se duce la un vânzător de unde îşi cumpără un nou tractor, iar vânzătorul respectiv îl descrie pe Alvin ca fiin un bărbat inteligent… „până acum”.

Alvin nu se lasă înduplecat şi îşi continuă misiunea. El trece pe lângă o femeie excursionistă care mai târziu vine la focul său de tabără şi îl întreabă dacă o poate lua şi pe ea. Din conversaţie, Alvin deduce faptul că femeia ar fi însărcinată (deşi nu e fizic evident acest lucru) şi că ar fi fugit de acasă. Alvin îi povesteşte acesteia despre cât de importantă e familia folosind un mănunchi de beţe care sunt foarte greu de rupt împreună. În ziua următoare, Alvin iese din rulotă şi găseşte un mănunchi de beţe legate, iar femeia a plecat.

Urmăreşte online filmul The Straight Story – Povestea lui Alvin Straight (1999), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: BiografieBiographyDramăFilme 1999Filme BiograficFilme de oscarFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme VechiNominalizat Oscar

The Straight Story (1999), Online Subtitrat
The Straight Story (1999), Online Subtitrat
The Straight Story (1999), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare