Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

The Spirit

The Spirit

The Spirit     25 December 2008 (USA)

Evaluat la PG-13 pentru secvențe intense de violență stilizată și acțiune, conținut sexual și nuditate scurtă 1h 43min ActionAcțiuneCrimăCrimeCriminalitateFantasticFantasyFilme 2008Filme ActiuneFilme CrimaFilme dupa aniFilme FantasticFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

4,8
IMDB: 4,8/10 55.806 votes

, ,

, , , , , , , , , , , , , ,

2 nominalizări.

USA

Raportează eroarea

The Spirit – Spiritul (2008), film online HD subtitrat în Română

Denny Colt, cunoscut de asemenea şi drept „Spiritul”, află despre un caz important care îl implică pe cel mai mare inamic al său, „Caracatiţa”. Spiritul îşi pune costumul şi se duce să salveze o femeie care era agresată, iar apoi o femeie fatală pe nume Sand Saref se ridică din ape şi încearcă să îl omoare pe Detectivul Sussman, cel care i-a oferit lui Colt informaţia referitoare la acel caz important. Spiritul şi ofiţerul Liebowitz îl găsesc pe Sussman rănit, dar prin imagini din trecut se releva faptul că cel care l-a împuşcat era Caracatiţa.

Sand şi soţul ei, Mahmoud, fug cu două cufere pe care Caracatiţa le doreşte, însă Caracatiţa îl răneşte pe Mahmoud şi încalcă o linie care conectează cele două cufere. Sand scapă şi lasă un cufăr în urmă pe care-l recuperează Caracatiţa. În zilele noastre, Caracatiţa îl ucide pe Liebowitz şi oamenii săi clonaţi îl atacă pe Spirit. Complicii săi, Silken Floss, fug cu cufărul în timp ce cei doi inamici se luptă.

În dimineaţa următoare, Spiritul este trezit de iubita lui, Dr. Ellen Dolan, fiică a unui comisar de poliţie, şi pare să fie în perfectă stare de sănătate, în ciuda rănilor suferite prin împuşcare. El observă un medalion de aur în mâna lui Sussman care a fost rupt de la gâtul lui Sand Saref. Medalionul conţine poze cu Colt şi Sand pe când erau mult mai tineri şi pe care ea îl primise cadou. Sand a devenit nemulţumită de corupţia din oraş după moartea tatălui ei şi a plecat vreme de 15 ani.

Urmăreşte online filmul The Spirit – Spiritul (2008), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

tags: ActionAcțiuneCrimăCrimeCriminalitateFantasticFantasyFilme 2008Filme ActiuneFilme CrimaFilme dupa aniFilme FantasticFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

The Spirit
The Spirit
The Spirit
The Spirit
The Spirit
The Spirit
The Spirit
The Spirit
The Spirit
The Spirit
The Spirit
The Spirit
The Spirit
The Spirit
The Spirit
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare