Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Snowman (2017), Online Subtitrat.

The Snowman (2017), Online Subtitrat.

The Snowman    13 octombrie 2017 (România)

Rated R pentru imagini macabre, violență, limbaj, sexualitate si nuditate 1h 59min CrimăCrimeDramăFilme 2017Filme 2018Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme GroazăFilme HDFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe netGroazăHorrorTrailer 2017-2018

5,4
IMDB: 5,4/10 4.114 votes

, ,

, ,

n/a

Marea Britanie | Suedia | Statele Unite ale Americii

Raportează eroarea

The Snowman – Omul de Zăpadă (2017), film online HD subtitrat în Română

Adaptat după un roman scris de Jo Nesbo, filmul îl are în centrul atenţiei pe detectivul norvegian Harry Hole (Michael Fassbender). Într-o cabană aflată pe un câmp acoperit de zăpadă, un bărbat în maşină de poliţie vine să viziteze un băiat şi pe mama lui. Acolo, el îl supune pe băiat la un test, lovind-o pe mama lui de fiecare dată când băiatul răspundegreşit la întrebări. Lucrurile degenerează rapid, iar în cele din urmă un Volvo se scufundă într-un lac şi un copil este lăsat fără casă.

În zilele noastre, Harry este un alcoolic ce doarme în staţia de autobuz, însă chiar şi aşa el rămâne un poliţist grozav, în ciuda problemelor personale pe care le are. Mai apoi, Katrine Bratt, care-i şi devine partner neoficial într-un caz de crime în serie, îi spune lui Harry faptul că i-a studiat cazurile la care a lucrat pe vremea când era în „academie”. Harry este un detectiv genial, însă viaţa lui privată este un adevărat dezastru.

În momentul în care este descoperit cadavrul unei persoane în timpul primei zapezi din noul sezon de iarnă, Harry se teme că un criminal în serie ale cărui crime le-a investigat el în trecut este posibil să se fi întors şi să reînceapă şirul de crime care l-au consacrat. Cu ajutorul noii recrute de-o inteligenţă sclipitoare, Katrine, Harry trebuie să puna cap la cap indiciile şi cazurile din ultimele decenii în speranţa că va reuşi să dezlege misterul din spatele acestor crime şi să-l prindă odată şi pentru totdeauna pe criminalul în serie care-i bântuie conştiinţa.

Urmăreşte online filmul The Snowman – Omul de Zăpadă (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: CrimăCrimeDramăFilme 2017Filme 2018Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme GroazăFilme HDFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplGroazăHorrorTrailer 2017-2018

The Snowman (2017), Online Subtitrat.
The Snowman (2017), Online Subtitrat.
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare