Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Sea of Trees 2015

The Sea of Trees 2015

26 Aug 2016

110 min Filme 2015Filme DramaFilme MisterFilme OnlineFilme Vechi

5.9
IMDB: 5.9/10 6,974 votes

, , ,

Raportează eroarea

The Sea of Trees 2015, Online Subtitrat

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=PQvC9V1eLsE[/embedyt]

Un bărbat american pe nume Arthur Brennan (Matthew McConaughey) călătoreşte în Japonia pentru a merge la celebra „pădure a sinucigaşilor” (pădurea Aokigahara), aflată la baza muntelui Fuji, ca să-şi ia viaţa. Acest loc şi-a câştigat renumele de pădurea sinucigaşilor deoarece numeroase persoane au venit acolo pentru a se sinucide.
Ajuns la destinaţie, Arthur se întâlneşte cu un bărbat japonez pe nume Takumi Nakamura (Ken Watanabe) ce are aceeaşi intenţie sinucigaşă, iar cei doi încep împreună o călătorie de auto-reflectare şi supravieţuire.

Prin imagini din trecut este dezvăluit faptul că Arthur vrea să se sinucidă printr-o supradoză de medicamente după ce soţia lui, Joan (Naomi Watts), a murit. Pe măsură ce este pe cale să ia o a treia pastilă, el îl aude pe Takumi chinuindu-se. Acesta şi-a tăiat venele de la mâini deoarece a fost dezonorat la locul de muncă, însă îi este dor de soţie şi de copil şi se gândeşte că e mai bine să trăiască şi se întoarcă la ei.

El a încercat să iasă din pădurea deansă şi să se întoarcă acasă, dar nu mai găseşte drumul de întoarcere. Arthur încearcă la rândul său să îl ajute pe acesta, dar şi el se dezorientează prin pădure. Cei doi au de înfruntat apoi cascade, inundaţii şi hipotermie în tentativa de-a ieşi la lumină şi a supravieţui. Pe parcurs, cei doi întâlnesc dovezile palpabile ale tentativelor reuşite de suicid ale altor persoane. Cei doi îşi povestesc unul altuia propriile poveşti de viaţă şi ajung să se cunoască mai bine.

Urmăreşte online filmul The Sea of Trees 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Sea of Trees 2015
The Sea of Trees 2015
The Sea of Trees 2015
The Sea of Trees 2015
The Sea of Trees 2015
The Sea of Trees 2015
The Sea of Trees 2015
The Sea of Trees 2015
The Sea of Trees 2015
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare