Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Score – Scorul, online pe net subtitrat in limba Româna

The Score – Scorul, online pe net subtitrat in limba Româna

The Score    13 Jul 2001

R 124 min ActionAcțiuneCrimăCrimeCriminalitateDramăDramaDramaticFilme 2001Filme ActiuneFilme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme VechiTrailer 2001-2002

6.8
IMDB: 6.8/10 110,529 votes

, ,

, , , , , , , , ,

1 win & 1 nomination.

USA, Germany

Raportează eroarea

The Score 2001 (Scor final), film online DVDRip, subtitrat în Română

După ce este aproape de-a fi prins în timp ce executa un jaf simplu, maestrul în spargerea seifurilor Nick Wells (Robert De Niro) hotărăşte că a sosit în sfârşit vremea să se retragă. Iubita lui stewardesă Diane (Angela Bassett) îl încurajează să facă acest pas, promiţându-i că se va dedica total relaţiei dacă o va lua cu adevărat pe calea ceadreaptă. Cu toate acestea, Nick este momit să dea o ultimă lovitură înainte de-a se retrage de către şeful său Max (Marlon Brando). Această ultimă lovitură, promite Max, îi va aduce lui Nick o plata de patru milioane de dolari.

Misiunea lui este de-a fura un sceptru ce se dovedeşte a fi o comoară naţională franceză. Acesta a fost ascuns în piciorul unui pian antic şi a fost transportat ilegal prin Canada şi până în Statele Unite ale Americii, dar a fost descoperit accidental şi depozitat în subsolul mega securizat al Montréal Customs House. Max îl prezintă pe Nick lui Jack Teller (Edward Norton), un hoţ ambiţios care s-a infiltrat în Customs House şi a obţinut acces la informaţii preţioase referitor la securitate, pretinzând că este un om de serviciu cu disabilităţi intelectuale pe nume Brian.

Nick îşi angajează asociatul, Steven (Jamie Harrold), să pătrundă în sistemul de securitate al Custom House şi a obţine codurile de acces care-i vor permite să manipuleze temporar protocoalele sistemului de alarmă în timpul jafului. Totuşi, Steven este prins de un administrator corupt al sistemului care-i cere 50 de mii de dolari în schimbul informaţiilor. Dar aceasta este cea mai mică dintre probleme, deoarece alte complicaţii sunt pe cale să se producă după ce responsabilii de la Custom House află adevărata valoare pe care o are sceptrul, astfel că adaugă noi măsuri de securitate, ceea ce va face misiunea lui Nick şi a asociaţilor săi mult mai dificilă.

The Score – Scorul (2001), online subtitrat in limba Româna

An aging thief hopes to retire and live off his ill-gotten wealth when a young kid convinces him into doing one last heist.

Tags: ActionAcțiuneCrimăCrimeCriminalitateDramăDramaDramaticFilme 2001Filme ActiuneFilme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme VechiTrailer 2001-2002

The Score – Scorul, online pe net subtitrat in limba Româna
The Score – Scorul, online pe net subtitrat in limba Româna
The Score – Scorul, online pe net subtitrat in limba Româna
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare