Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Scarlet Letter – Litera stacojie, Online Subtitrat

The Scarlet Letter – Litera stacojie, Online Subtitrat

The Scarlet Letter (original title)     13 October 1995 (USA)

Rated R pentru violență și sexualitate 2h 15min DramăFilme 1995Filme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme RomanticFilme VechiRomance

5,2
IMDB: 5,2/10 12.725 votes

, ,

, ,

1 câștig și 10 nominalizări.

USA

Raportează eroarea

The Scarlet Letter – Litera stacojie (Stigmatul iubirii) 1995, film online HD subtitrat în Română

În anul 1667, în Massachusetts Bay Colony, un armistiţiu fragil se creează între localnicii Puritani şi vecinii lor, Algonquienii. Căpetenia Metacomet (Eric Schweig) îşi succede tatăl dreptlider al comunităţii sale chiar când o nouă colonistă pe nume Hester Prynne (Demi Moore) soseşte pe calea mării tocmai din Anglia. În timp ce Hester îşi aşteaptă soţul să ajungă – acesta urmând să sosească în curând – ea ajunge să se îndrăgostească de un tânăr ministru pe nume Arthur Dimmesdale (Gary Oldman).

Atunci când apare informaţia cum că Roger Prynne ar fi fost cel mai probabil ucis de către Nativii Americani, cei doi îşi oficializează relaţia şi formează un cuplu de nedespărţiţi. Rămânând însărcinată cu copilul lui Arthur, Hester este văzută ca o paria şi ajunge să fie întemniţată pentru indiscreţia ei. Arthur intenţionează să îşi recunoască la rândul său păcatul chiar dacă acest lucru ar însemna că îl va paşte o pedeapsă cu moartea, însă Hester îl convinge să nu facă asta.

Condamnată să poarte un însemn cu litera „A” de la „adulter”, Hester este ostracizată de public şi este întotdeauna urmărită de un băiat care să observe fiecare pas pe care-l face şi să raporteze autorităţilor în cazul în care ea comite vreo neregulă. Între timp, soţul lui Hester apare ca din neant, dovedindu-se faptul că el şi-a petrecut ultima perioadă din viaţă în captivitate ca prizonier de război. Aflând despre scandalul în care este implicată soţia lui, el adoptă fictiva identitate de „Dr. Roger Chillingworth” şi începe să îl caute pe amantul acesteia.

Urmăreşte online filmul The Scarlet Letter – Litera stacojie (Stigmatul iubirii) 1995, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: DramăFilme 1995Filme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticFilme vechiRomance

The Scarlet Letter – Litera stacojie, Online Subtitrat
The Scarlet Letter – Litera stacojie, Online Subtitrat
The Scarlet Letter – Litera stacojie, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare