Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Rezort, filme online HD subtitrat în Română

The Rezort, filme online HD subtitrat în Română

The Rezort    15 Jun 2016

NOT RATED 93 min Filme 2015Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme OnlineFilme pe netFilme Sci-FiFilme SFFilme ThrillerGroazăHorrorSci-FiScience FictionSFThriller

5.3
IMDB: 5.3/10 5,519 votes

,

, , , , , , , , ,

N/A

UK, Spain, Belgium

Raportează eroarea

The Rezort 2015 film online HD subtitrat în Română

După ce omenirea câştigă un război împotriva zombilor, turiştii au ocazia să ucidă astfel de creaturi umanoide ca o formă de sport oferită de un resort special. Printre oaspeţi se află şi cuplul format din Lewis şi Melanie care încearcă să o facă pe Melanie să treacă peste problemele psihologice pe care le-a căpătat aceasta în urma războiului. Pe lângă ei sunt Archer; un veteran tăcut; Jack şi Alfie, doi adolescenţi pasionaţi de jocuri video şi Sadie, o tânără tristă pentru că logodnicul a părăsit-o înaintea nunţii.

După ce grupul se întâlneşte cu proprietara resortului, Valerie Wilton, Archer o vede pe Sadie strecurându-se în camera de control. Acolo, ea intră în computerul principal şi face ca sistemul să o ia razna. Inginerii, speriaţi că ar putea să-şi piarda locul de muncă din cauza neglijenţei în serviciul de securitate, păstrează incidentul sub tăcere şi pare că încearcă să rezolve problema. Când se întâlnesc şi cu ghidul, Nevins, oaspeţii pleacă de la resort pentru a începe să vâneze zombii.

Primul grup de zombii sunt grupaţi într-un loc şi sunt ucişi cu uşurinţă de la o distanţă sigură. În ciuda insistenţelor lui Lewis, Melanie nu poate să împuşte niciunul. Archer îi surprinde pe toţi ucigând cu uşurinţă cei mai mulţi zombii cu gloanţe direct în cap. După alte câteva defecţiuni de sistem, securitatea resortului cedează de tot, iar zombii sunt eliberaţi din ţarcurile în care sunt ţinuţi şi încep să ucidă oaspeţii. Wilton fuge în biroul său şi se încuie acolo, lăsând restul personalului la o moarte sigură.

Tags: Filme 2015Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Sci-FiFilme SFFilme ThrillerGroazăHorrorSci-FiScience FictionSFThriller

 

The Rezort, filme online HD subtitrat în Română
The Rezort, filme online HD subtitrat în Română
The Rezort, filme online HD subtitrat în Română
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare