Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Queen of Fear (2018), online subtitrat in limba Româna

The Queen of Fear (2018), online subtitrat in limba Româna

The Queen of Fear    22 March 2018 (Argentina)

PG 1h 47min DramăDramaDramaticFilme 2018Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe netTrailer 2017-2018

6,8
IMDB: 6,8/10 185 votes

,

, ,

1 nomination.

Argentina, Denmark

Raportează eroarea

The Queen of Fear (2018), online pe subtitrat in limba Româna

Cu o lună rămasă până la premiera mult așteptatului ei spectacol, faimoasa actriță Robertina, trăiește într-o stare de neliniște care transformă viața ei privilegiată într-un peisaj absurd și tumultuos. Excentrica și încântătoarea Robertina este o actriță de teatru celebră al cărei spectacol este programat să înceapă într-o săptămână. Ocupată cu repetiții fără tragere de inimă, ea încearcă să-și distragă atenția de la absența inexplicabilă a soțului ei, chiar dacă anxietățile ei amenință să o copleșească. Cu toate acestea, atunci când descoperă că un prieten apropiat din trecutul ei este pe moarte, ea nu ezită să renunțe la tot și să zboare de la un capăt la altul al lumii să-l viziteze ultima oară. Reuniunea lor o forțează pe Robertina să-și reexamineze prioritățile și stilul de viață opulent pe care l-a adaptat. The Queen of Fear (2018) nu se teme să exploreze anxietățile și teatralitatea, chestionând ce înseamnă să te dezvălui într-o lume atât de agitată.

Only one month left until the premiere of The Golden Time, the long-awaited solo show by acclaimed actress Robertina. Far from focused on the preparations for this new production, Robertina lives in a state of continuous anxiety that turns her privileged life into an absurd and tumultuous landscape.

Tags: DramăDramaDramaticFilme 2018Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplTrailer 2017-2018

The Queen of Fear (2018), online subtitrat in limba Româna
The Queen of Fear (2018), online subtitrat in limba Româna
The Queen of Fear (2018), online subtitrat in limba Româna
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare