Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Portrait of a Lady (1996), Online Subtitrat

The Portrait of a Lady (1996), Online Subtitrat

The Portrait of a Lady    17 January 1997 (USA)

Evaluat la PG-13 pentru senzualitate matură și unele scurte nuditate 2h 24min DramăFilme 1996Filme de ColectieFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme RomanticFilme VechiRomanceRomantic

6,3
IMDB: 6,3/10 9.307 votes

, ,

, ,

Nominalizat pentru 2 Oscaruri. Alte 5 victorii și 13 nominalizări.

UK | USA

Raportează eroarea

The Portrait of a Lady 1996 (Portretul unei doamne), film online HD subtitrat în Română

Isabel Archer, originară din Albany, New York, este invitată de mătuşa din partea mamei sale, Lydia Touchett, să meargă în vizită la reşedinţa soţului ei bogat, Daniel, aflată în apropiere de Londra ca urmare a morţii tatălui lui Isabel. Acolo, Isabel îsi cunoaşte unchiul, vărul invalid şi prietenos Ralph Touchett, şi pe vecinul robust al acestora, Lord Warburton. După o vreme, Isabel este pusă în situaţia de-a refuza o cerere în căsătorie din partea lui Warburton.

De asemenea, ea refuză aceeaşi cerere şi din partea lui Caspar Goodwood, charismaticul fiu şi moştenitor al unui mare bogătaş. Cu toate că Isabel este atrasă de Goodwood, angajamentul său faţă de independenţă face imposibilă această căsătorie despre care ea crede că va cere din partea ei sacrificiul libertăţii sale.Bătrânul Touchett se îmbolnăveşte şi, la cererea fiului său, îi lasă drept moştenire lui Isabel majoritatea proprietăţii sale după ce el va muri.

Cu marea ei moştenire, Isabel călătoreşte pe continent şi întâlneşte în Florenţa un expat american pe nume Gilbert Osmond. Cu toate că Isabel a refuzat în trecut cererile în casătorie din partea lui Warburton şi Goodwood, ea hotărăşte să o accepte pe cea a lui Osmond, fără să conştientizeze faptul că a fost promovat activ de către Madame Merle, o altă expată americană, foarte bogată, dar nu prea de încredere. Isabel şi Osmond se stabilesc undeva în Roma, dar căsnicia lor se deteriorează rapid din cauza egotismului excesiv al lui Osmond şi lipsei de afecţiune adevărată pe care o are acesta faţă de soţia lui.

 

Urmăreşte online filmul The Portrait of a Lady 1996 (Portretul unei doamne), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: DramăFilme 1996Filme de ColectieFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticFilme VechiRomanceRomantic

The Portrait of a Lady (1996), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare