Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Pirates of Somalia 2017, Online Subtitrat

The Pirates of Somalia 2017, Online Subtitrat

The Pirates of Somalia    08 Dec 2017

R 116 min BiografieBiographyDramăDramaticFilme 2017Filme BiograficFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe net

6.8
IMDB: 6.8/10 4,064 votes

, , , , , , , , ,

N/A

Somalia, Kenya, Sudan, South Africa, USA

Raportează eroarea

The Pirates of Somalia 2017, film online HD subtitrat în Română

Bazat pe un roman scris de Jay Bahadur, filmul începe cu Jay (Evan Peters), un tânăr jurnalist care visează să îşi facă un nume în această meserie. El merge împreună cu fratele său mai mic la un bar local unde sunt prinşi de viscol şi din cauza unor circumstanţe nefavorabile, el ajunge la spital unde se întâlneşte cu un bătrân despre care află cu uimire că e chiar legendarul jurnalist canadian, Seymour Tobin (Al Pacino).

Cei doi pornesc o conversaţie din care Jay nu obţine mare lucru, bătrânul sfătuindu-l să aleagă o altă cale în viaţă. În cele din urmă, Jay continuă să-şi urmeze visul şi încearcă să dea lovitura cu un reportaj referitor la Piraţii din Somalia. Ajuns în această ţară, Jay face cunoştinţă cu preşedintele ţării de la care încearcă să obţină o serie de informaţii care să-l ajute în reportajul său. Aspiraţiile lui Jay îl întorc pe acesta deseori în trecut, un trecut care este mort şi îngropat.

Tentativa lui de-a arunca lumină asupra unei lumi aflată într-un întuneric total se loveşte de multe obstacole, printre care se află chiar nepăsarea publicului pentru astfel de poveşti. Jay este ghidat în turul său prin Somalia de către localnicul Abdi (Barkhad Abdi), cel care îl sfătuieşte pe acesta să nu accepte oferta primită de la CBS News pentru imaginile cu ostaticii capturaţi de pe o navă somaleză.

Urmăreşte online filmul The Pirates of Somalia 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags:  BiografieBiographyDramăDramaFilme 2017Filme BiograficFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

After an inspiring chance encounter with his idol, rookie journalist Jay Bahadur uproots his life and moves to Somalia looking for the story of a lifetime. Hooking up with a local fixer, he attempts to get embedded with the local Somali pirates, only to quickly find himself in over his head.

The Pirates of Somalia 2017, Online Subtitrat
The Pirates of Somalia 2017, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare