Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Party – Petrecerea (2017), Online Subtitrat

The Party – Petrecerea (2017), Online Subtitrat

The Party    16 Feb 2018

R 71 min ComedieComedyDramăDramaticFilme 2017Filme 2018Filme ComedieFilme DramaFilme dupa aniFilme HDFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe netTrailer 2017-2018

6.7
IMDB: 6.7/10 9,003 votes

, , ,

, , , , , ,

3 wins & 4 nominations.

UK

Raportează eroarea

The Party – Petrecerea (2017), Online Subtitrat

Janet, politician din partidul de opoziţie, tocmai a fost numită ministru al sănătăţii şi organizează o petrecere la ea acasă pentru a sărbători numirea. Invitaţi îi sunt prietenii April, care vine însoţită de partenerul ei german Gottfried, Martha şi partenera ei Jinny, şi colega şi subordonata ei Marianne împreună cu soţul acesteia, Tom. Înainte ca petrecerea să înceapă sau ca oaspeţii să sosească, soţul lui Janet, Bill, se aşează confortabil pe scaunul său, ascultând muzică şi bând vin.

În cele din urmă, aproape toţi oaspeţii ajung, cu excepţia lui Marianne despre care Tom spune că va ajunge puţin mai târziu. Tom este foarte nervos şi se închide imediat în baie unde trage pe nas nişte cocaină, examinează o armă pe care a cumpărat-o mai devreme şi se încurajează pe sine în oglindă. În timpul petrecerii, Janet schimbă o serie de mesaje text şi apeluri pe telefon cu amantul ei secret.

După ce April, care îl ridiculizează şi insultă pe Gottfried, ţine un toast în cinstea lui Janet, Martha şi Jinny anunţă faptul că aceasta din urmă este insărcinată cu tripleţi, toţi băieţi. Acest anunţ este imediat urmat de cel al lui Bill cum că tocmai a fost informat de doctorul său că este bolnav în stare terminală. Gottfried îi spune că medicina modernă nu este de încredere şi ar putea avea o şansă de vindecare dacă urmează calea spirituală. Bill, care e un ateu convins şi recunoscut, pare să îşi mai tempereze convingerile şi să asculte sfaturile pe care Gottfried le are pentru el.

Tags: ComedieComedyDramăDramaFilme 2017Filme 2018Filme ComedieFilme DramaFilme dupa aniFilme HDFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplTrailer 2017-2018

Various individuals think they’re coming together for a party in a private home, but a series of revelations results in a huge crisis that throws their belief systems – and their values – into total disarray.

The Party – Petrecerea (2017), Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare