Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The New Mutants (2018), Online Subtitrat

The New Mutants (2018), Online Subtitrat

The New Mutants    13 Apr 2018

N/A N/A ActionAcțiuneFilme 2018Filme ActiuneFilme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme Sci-FiFilme SFGroazăHorrorSci-FiScience FictionSFSF & Fantezie

N/A
IMDB: N/A/10 N/A votes

, , , , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

The New Mutants este un american viitoare super – erou de film de groază , bazat pe Marvel Comics echipa cu același nume și distribuit de 20th Century Fox . Se intenționează să fie cea de-a unsprezecea tranșă din seria de filme X-Men . Filmul este regizat de Josh Boone de la un scenariu de el însuși și de Knate Lee, și stelele Anya Taylor-Joy , Maisie Williams , Charlie Heaton , Henry Zaga , Blu Hunt și Alice Braga . În The New Mutants , un grup de tineri mutanți ținute într-o instalație secretă luptă pentru a se salva.

Boone și Lee au început să lucreze la film după ce Boone a terminat The Fault in Stars , perechea fiind fanii noilor mutanți care au crescut împreună. Au apărut o potențială trilogie de film la producătorul X-Men Simon Kinberg , iar în mai 2015 au fost oficial semnat pentru film. Taylor-Joy și Williams au fost zvonuri că vor fi distribuite în martie 2016 și au fost confirmate peste un an mai târziu, când restul pieselor au început să se completeze. Filmările au avut loc în Boston în perioada iulie-septembrie 2017, în primul rând la Spitalul de stat din Medfield . Filmul este inspirat de lucrările lui Stephen King și John Hughes .

The New Mutants este programat să fie lansat pe 13 aprilie 2018

Tags:  ActionAcțiuneFilme 2018Filme ActiuneFilme dupa aniFilme GroazăFilme Horror, Filme În curând, Filme OnlineFilme Sci-FiFilme SFGroazăHorrorSci-FiScience FictionSFSF & Fantezie

The New Mutants (2018), Online Subtitrat
The New Mutants (2018), Online Subtitrat
The New Mutants (2018), Online Subtitrat
The New Mutants (2018), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare