Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Man Who Wasn’t There, Online Subtitrat

The Man Who Wasn’t There, Online Subtitrat

The Man Who Wasn't There    16 Nov 2001

R 116 min CrimăCrimeDramăDramaticFilme 2001Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

7.6
IMDB: 7.6/10 91,696 votes

,

, , , , , , , ,

Nominated for 1 Oscar. Another 24 wins & 41 nominations.

USA, UK

Raportează eroarea

The Man Who Wasn’t There 2001 (Confesiunea unui anonim), Online Subtitrat

În 1949, Ed Crane (Billy Bob Thornton) îşi câştigă existenţa de pe urma unei mici frizerii în Santa Rosa, California, şi este căsătorit cu Doris (Frances McDormand), al cărei frate, Frank (Michael Badalucco), deţine frizeria la care lucrează el. Un client pe nume Creighton Tolliver (Jon Polito) îi spune lui Ed că este un om de afaceri care caută investitori dornici să pună la bătaie 10 mii de dolari într-o nouă tehnologie de curăţare chimică.

Ed hotărăşte să facă rost de banii necesari prin şantajarea anonimă a şefului lui Doris, „Big Dave” Brewster (James Gandolfini), despre care ştie că are o aventură amoroasă Doris. Dave delapidează bani din magazinul său pentru a plăti şantajul. Cu toate acestea, el curând pune cap la cap totul şi îl bate pe Tolliver până ce acesta îi spune despre Ed. Dave îl confruntă pe Ed şi apoi încearcă să îl omoare, dar acesta ripostează cu un cuţit şi îl înjunghie mortal.

După înmormântarea lui Dave, Doris vine la Ed şi îi spune că, pe când se afla într-o zi împreună cu Dave, a văzut un OZN. Mai târziu se găsesc ilegalităţi la magazinul lui Dave unde lucrează Doris şi poliţia o arestează, acuzând-o atât de delapidare cât şi de uciderea lui Dave. Ed este convins să îl angajeze pe Freddy Riedenschneider (Tony Shalhoub), un avocat extrem de scump din Sacramento care ar fi trebuit să o ajute pe Doris să scape din puşcărie, dar nu reuşeşte nimic altceva decât să le consume toţi banii şi să îl lase pe Ed în datorii până peste cap.

Urmăreşte online filmul The Man Who Wasn’t There 2001 (Confesiunea unui anonim), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags:  CrimăCrimeDramăDramaFilme 2001Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

The Man Who Wasn’t There, Online Subtitrat
The Man Who Wasn’t There, Online Subtitrat
The Man Who Wasn’t There, Online Subtitrat
The Man Who Wasn’t There, Online Subtitrat
The Man Who Wasn’t There, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare