Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Madness of King George (1994), Online Subtitrat

The Madness of King George (1994), Online Subtitrat

The Madness of King George    24 March 1995 (UK)

PG-13 1h 44min BiografieBiographyComedieComedyDramăFilme 1994Filme BiograficFilme ComedieFilme de ColectieFilme de oscarFilme DramaFilme HD ROFilme OnlineFilme Vechi

7,2
IMDB: 7,2/10 12.770 votes

, ,

, ,

Won 1 Oscar. Another 15 wins & 18 nominations.

UK

Raportează eroarea

The Madness of King George 1994 (Nebunia regelui George), film online HD subtitrat în Română

Filmul prezintă chinul prin care a trecut Regele George al II-lea, iar punctul culminant din 1788 a fost atins în Criza Regency şi a declanşat o luptă pentru putere între diverse facţiuni ale parlamentului, printre care conservatorii lui William Pitt the Younger şi reformiştii lui Charles James Fox. La început, obiceiurile regelui par să fie excentrice moderat şi sunt ignorate de cei din jur pe motive de stabilitate instituţională şi nu numai.

Regele este văzut ca fiind foarte preocupat de bunăstarea şi productivitatea Angliei, arătând continuu cunoştinţe generale referitoare la familii şi cele mai obscure programări regale. În realitate, însă, Regele devine din ce în ce mai neliniştit din cauza pierderii Americii. George, cel mai mare băiat al său, agravează situaţia ştiind faptul că el va fi numit înlocuitor al regelui în cazul în care acesta nu va mai putea să-şi îndeplinească atribuţiunile. George se enervează la criticile repetate primite din partea tatălui său, dar speră că dacă o să-l înlocuiască pe acesta va reuşi să capete libertatea de-a se însura cu amanta lui Catolică.

De asemenea, George ştie că are susţinerea morală din partea lui Charles Fox, care e nerăbdător să pună în practică o lege care sub administraţia curentă are foarte puţine şanse de-a fi aprobată, printre care se numără abolirea sclaviei şi relaţii mai prietenoase cu America. Ştiind că comportamentul regelui este exacerbat în public, Prinţul aranjează un concert unde să se cânte muzica lui Handel. Regele reacţionează aşa cum era de aşteptat, întrerupând muzicienii sau comportându-se urât cu cei din jur.

Urmăreşte online filmul The Madness of King George 1994 (Nebunia regelui George), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: BiografieBiographyComedieComedyDramăFilme 1994Filme BiograficFilme ComedieFilme de ColectieFilme de oscarFilme DramaFilme HD ROFilme OnlineFilme vechi

The Madness of King George (1994), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare