Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Lucky Ones – Norocoşii 2008, Online Subtitrat

The Lucky Ones – Norocoşii 2008, Online Subtitrat

The Lucky Ones    26 September 2008 (USA)

Evaluat R pentru limba și conținut sexual 1h 55min ComedieComedyDramăDramaticFilme 2008Filme ComedieFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme RazboiFilme VechiFilme WarRăzboiWar

7,0
IMDB: 7,0/10 12.363 votes

,

, , , , , , , , ,

n/a

USA

Raportează eroarea

The Lucky Ones – Norocoşii 2008, film online HD subtitrat în Română

După ce şi-a încheiat ultimul tur de război, veteranul Fred Cheaver (Tim Robbins) se întoarce acasă la soţia şi copilul său din St. Louis. Colee Dunn (Rachel McAdams) şi T.K. Poole (Michael Peña), la rândul lor soldaţi care mai au doar 30 de zile până se vor libera, doresc să se îndrepte către Las Vegas. Dunn plănuieşte să viziteze familia unui prieten de-al ei, un soldat ce a fost ucis pe câmpul de luptă în timp ce i-a salvat ei viaţa, iar Poole are anumite dorinţe intime.

După ce ajung pe Aeroportul Internaţional John F. Kennedy, cei trei străini descoperă că zborurile lor au fost anulate din cauza unei pene de curent îndelungate. Nedorind să aştepte până ce programul normal de zbor se reia, ei se îmbarcă într-o maşină şi încearcă să ajungă la destinaţie. Ajuns acasă în St. Louis, Chaver află că soţia lui Pat (Molly Hagan) doreşte să divorţeze de el. Fiul său Scott (Mark L. Young) a fost acceptat la Universitatea Stanford, însă pentru a-şi asigura locul el are nevoie de 20 de mii de dolari în plus faţă de bursa şcolară pe care o are deja.

Cheaver hotărăşte să îşi viziteze fratele aflat în Salt Lake City, însă mai întâi îi conduce pe Dunn şi Poole la aeroport pentru ca aceştia să poată ajunge în Las Vegas. Când văd cât de supărat este Cheaver, cei doi se tem pentru starea sa de spirit şi sunt de părere că acesta reprezintă un risc dacă e lăsat singur pe drum, aşa că decid să îl însoţească până la destinaţia sa.

Urmăreşte online filmul The Lucky Ones – Norocoşii 2008, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ComedieComedyDramăDramaFilme 2008Filme ComedieFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RazboiFilme VechiFilme WarRăzboiWar

The Lucky Ones – Norocoşii 2008, Online Subtitrat
The Lucky Ones – Norocoşii 2008, Online Subtitrat
The Lucky Ones – Norocoşii 2008, Online Subtitrat
The Lucky Ones – Norocoşii 2008, Online Subtitrat
The Lucky Ones – Norocoşii 2008, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare