Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Lost Brother 2017,Online Subtitrat

The Lost Brother 2017,Online Subtitrat

The Lost Brother    01 Sep 2017

N/A 112 min CraciunCrimăCrimeDramăDramaticFilme 2017Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme NetflixFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerThriller

6.7
IMDB: 6.7/10 664 votes

, , , , ,

1 win & 5 nominations.

Argentina, Uruguay, Spain, France

Raportează eroarea

The Lost Brother 2017 (El otro hermano) film online HD subtitrat în Română

După uciderea mamei sale şi fratelui său demult pierduţi din mâinile iubitului acesteia, Cetarti (Daniel Hendler) se duce într-o comunitate uitată de Dumnezeu când este chemat de către un aşa-zis avocat local pe nume Duarte. Cetarti se duce apoi să identifice cadavrul, iar după aceea Duarte îi propune acestuia să se înţeleagă pentru a face jumătate-jumătate asigurarea de viaţă a acesteia. Fiind concediat de la locul de muncă, Cetarti este sărac şi în derivă, visând la vremuri mai bune.

El hotărăşte să rămână în această comunitate până când va primi banii; casa fratelui său reprezintă un adevărat vis pentru un director de artă, fiind plină cu tot felul de chestii utile sau nu. Ajutorul lui Duarte este Danielito (Alian Devetac), un tânăr dependent de stupefiante. Dacă mai era nevoie de dovezi suplimentare al lipsei de moralitate care există, Duarte şi Danielito se dovedeşte a se ocupa de răpirea oamenilor pentru a primi recompense, ţinându-i închişi într-un beci şi torturându-i puţin pentru „impresia artistică”.

În această zonă totul se învârte în jurul banilor. Un negustor de vechituri pe nume Enzo este dispus să cumpere aproape orice, dar chiar şi el se blochează când Cetarti include în obiectele pe care vrea să le vândă cenuşa mamei şi fratelui său. Enzo îi spune lui Cetarti că petrece prea mult timp în compania lui Duarte, iar într-adevăr răutatea acestuia l-a infectat nu doar pe el ci întregul oraş. Pe parcurs, partea mai întunecată şi mai psihopată a lui Duarte începe să iasă la suprafaţă.

Tags: CraciunCrimăCrimeDramăDramaFilme 2017Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme NetflixFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerThriller

  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare