Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Happiest Day in the Life of Olli Mäki, Online Subtitrat

The Happiest Day in the Life of Olli Mäki, Online Subtitrat

The Happiest Day in the Life of Olli Mäki    02 Sep 2016

UNRATED 92 min BiografieBiographyDramăDramaticFilme 2016Filme BiograficFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme RomanticRomanceRomantic

7.2
IMDB: 7.2/10 2,678 votes

, , , ,

12 wins & 14 nominations.

Finland, Sweden, Germany

Raportează eroarea

The Happiest Day in the Life of Olli Mäki 2016 (Cea mai fericită zi din viața lui Olli Maki) film online subtitrat în Română

Ne aflăm în anul 1962, iar Olli Mäki (Jarkko Lahti) este un finlandez amator din oraşul Kokkola care face pasul către boxul profesionist, iar în timp ce se afla la o nuntă el se îndrăgosteşte până peste cap de prietena lui Raija (Oona Airola). Ei călătoresc împreună la Helsinki unde managerul său, Elis Ask (Eero Milonoff), pune la cale cel mai mare pas din cariera lui Olli: o luptă pentru centura mondială la categoria lui împotriva faimosului boxer american Davey Moore (John Bosco Jr.) care va avea loc pe stadionul olimpic din Helsinki.

Meciul va fi unul dintre cele mai mari evenimente sportive din istoria Finlandei, în ciuda faptului că majoritatea oamenilor – incluzându-l chiar şi pe Olli – sunt scoptici referitor la şansele de reuşită. Moore are un record impresionant în materie de meciuri câştigate, spre deosebire de Olli. Pregătirile de dinaintea meciului nu sunt nici ele lipsite de probleme.

Categoria la care se află Olli de obicei este una superioară celei la care va urma să îl înfrunte pe Moore, aşa că el va avea nevoie să slăbească mai multe kilograme în decurs de doar două săptămâni pentru a trece de proba cântarului. Entuziasmul lui Ellis referitor la meci îl face să angajeze o echipă de filmare care să documenteze totul, iar pregătirile lui Olli sunt întrerupte tot mai des de diverse lucruri, inclusiv întâlniri de protocol cu sponsorii. Circul din jurul acestui meci îl apasă tot mai mult pe Olli însă se îndrăgosteşte şi mai tare de Raija – aceasta însă se consideră a fi o povară pentru el în pregătirea meciului si hotărăşte să se întoarcă în Kokkola.

Summer 1962 and Olli Mäki has a shot at the world championship title in featherweight boxing. From the Finnish countryside to the bright lights of Helsinki, everything has been prepared for his fame and fortune. All Olli has to do is lose weight and concentrate. But there is a problem – he has fallen in love with Raija.

Tags: BiografieBiographyDramăDramaFilme 2016Filme BiograficFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticRomanceRomantic

The Happiest Day in the Life of Olli Mäki, Online Subtitrat
The Happiest Day in the Life of Olli Mäki, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare