Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Half Life of Timofey Berezin, Online Subtitrat

The Half Life of Timofey Berezin, Online Subtitrat

The Half Life of Timofey Berezin    12 September 2006 (Canada)

R 1h 37min DramăFilme 2006Filme DramaFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

7,0
IMDB: 7,0/10 2.985 votes

, ,

, ,

2 wins.

USA

Raportează eroarea

The Half Life of Timofey Berezin – Pu-239 2006 (Viaţa lui Timofei Berezin), Online Subtitrat

Timofey Berezin (Paddy Considine) lucrează la o fostă bază nucleară ultra-secretă care acum este învechită şi prost întreţinută în Skotoprigonyevsk-16, un fost oraş închis şi unde se efectuau mai multe experimente ştiinţifice. El ajunge sa fie expus radiaţiilor radioactive în timp ce încearcă de unul singur să oprească o defecţiune foarte gravă. Managerii draconici ai unităţii susţin că doza de radiaţii la care a fost expus nu este una care să-i pună viaţa în pericol şi îl acuză de sabotaj, suspendându-l fără plată.

Colegii de serviciu loiali, totuşi, îl ajută pe Timofey să descopere adevărul şi să expună public faptul că a fost supus unor radiaţii de 1000 rems şi nu de 100, aşa cum susţin superiorii lui. Mai mult decât atât, din cauza expunerii masive la radiaţii el mai are doar câteva zile de trăit. Înainte ca iubitoarea soţie a lui Timofey, Marina (Radha Mitchell), să înţeleagă pe deplin soarta tragică a soţului ei, el pleacă la Moscova într-o misiune de-a asigura un viitor mai bun ei şi fiului lor.

El se uneşte cu un gangster pe nume Shiv (Oscar Isaac) în speranţa că va reuşisă găsească un cumpărător pentru o canistră realizată de el însuşi care conţine puţin peste 100 de grame de plutoniu pe care l-a furat. În anul 1995, cu doar câţiva ani după dizolvarea Uniunii Sovietice, ei îşi petrec timpul hoinărind prin hoteluri, cluburi de noapte şi locuri private din noua lume interlopă a Moscovei, cochetând cu doi lorzi ai crimei rivali (Nikolaj Lie Kaas şi Steven Berkoff). Însă ceea ce nu ştiu cei doi este că amândoi sunt prinşi în acelaşi viciu…

Urmăreşte online filmul The Half Life of Timofey Berezin – Pu-239 2006 (Viaţa lui Timofei Berezin), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags:  DramăFilme 2006Filme DramaFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme vechi

The Half Life of Timofey Berezin, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare