Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Gigolo 2 – Aap wong 2 (2016), Online Subtitrat

The Gigolo 2 – Aap wong 2 (2016), Online Subtitrat

Aap wong 2    25 Feb 2016

N/A 97 min ComedieComedyFilme 2016Filme ComedieFilme dupa aniFilme HDFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe net

4.3
IMDB: 4.3/10 154 votes

,

, , , , , , , ,

N/A

Hong Kong

Raportează eroarea

The Gigolo 2 – Aap wong 2 (2016), film online HD subtitrat în Română

Cu ceva timp în urmă, Fung Ho se auto-intitula cel mai bun din branşa lui, însă acum a devenit un gigolo aproape retras din activitate şi conduce un club de noapte numit High X. Monica şi Sushi sunt două bune prietene care fac figuraţie în filme sau emisiuni TV pentru a câştiga un ban. La petrecerea organizată cu ocazia zilei de naştere a lui Sushi, Monica ajunge să-l cunoască pe Fung atunci când nu găseşte un taxi să se întoarcă acasă, iar acesta din urmă se oferă s-o conducă el.

După filmări, o femeie pe nume Yi Tung o abordează pe Sushi pe platoul de filmare şi o întreabă pe aceasta dacă ar fi interesată să meargă la o petrecere pe yacht unde este o mulţime de bărbaţi plini de bani. Sushi este încântată şi, deşi ezitantă, Monica se lasă la rândul ei convinsă să meargă la petrecere. În plină petrecere, Monica primeşte un mesaj de la fratele ei mai mare prin care este informată că mama lor este în spital.

Monica e panicată pentru că nu poate să ajungă mai repede pe ţărm şi să se ducă la mama ei. În cele din urmă, ea se întâlneşte din nou cu Fung şi acesta o conduce spre ţărm cu barca sa cu motor. După externare, Monica ţine o întrunire de familie cu fraţii ei pentru a stabili cine se va ocupa de mama lor, însă niciunul dintre ei nu vor să-şi asume responsabilitatea şi toată greutatea va cădea pe umerii ei. Ca să facă rost de bani pentru operaţia mamei sale, Monica hotărăşte să i se alăture lui Sushi şi să devină prostituată.

Fung, aka “King of the Gigolos”, is now ‘retired’ and running a nightspot in Hong Kong’s Lan Kwai Fong entertainment district. He takes on a rare new client, Monica, who has reluctantly turned to prostitution to pay her mother’s medical bills. Having been referred to him for carnal guidance after a customer labels her a “dead fish”, Monica inevitably falls for Fung’s charms.

Tags: ComedieComedyFilme 2016Filme ComedieFilme dupa aniFilme HDFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

The Gigolo 2 – Aap wong 2 (2016), Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare