Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Front – Paravanul (1976), Online Subtitrat

The Front – Paravanul (1976), Online Subtitrat

The Front    

95 min ComedieComedyDramăFilme 1976Filme ComedieFilme de oscarFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netNominalizat Oscar

7.4
IMDB: 7.4/10 6,986 votes

, , , , , , , , ,

Nominated for Oscar. Another 1 win 3 nominations

USA

Raportează eroarea

The Front – Paravanul (1976), film online HD subtitrat în Română

În oraşul New York al anului 1953, în culmea vânătorii de vrăjitoare politice, scenaristul de televiziune Alfred Miller (Michael Murphy) este trecut pe lista neagră şi nu poate să mai obţină de muncă. El îi cere prietenului său Howard Prince (Woody Allen), un casier la restaurant şi impresar în devenire, să se semneze el pe scenariile realizate de Miller şi îi va oferi un procent din câştiguri. Howard acceptă din curtoazie şi pentru că are nevoie de bani.

Scenariile sunt trimise la producătorul Phil Sussman (Herschel Bernardi), care se declară absolut încântat de faptul că are în sfârşit un scenarist bun care nu se află pe lista neagră a televiziunii. Scenariile lui Howard oferă de asemenea un rol important pentru una dintre actriţele de top ale lui Sussman, Hecky Brown (Zero Mostel). Howard se bucură de un asemenea succes încât alţi doi prieteni de-ai lui Miller care se află în aceeaşi situaţie precum el se oferă să-l angajeze la rândul lor.

Calitatea scenariilor lui Howard şi capacitatea acestuia de-a scrie atât de mult şi atât de repede o impresionează la maximum pe editoarea idealistă a lui Sussman, Florence Barrett (Andrea Marcovicci). Howard începe să se întâlnească apoi cu aceasta, dar schimbă subiectul de fiecare dată când ea vrea să discute despre munca sa. Pe măsură ce investigatorii încep să expună şi să treacă pe lista neagră Comuniştii din industria de divertisment, Hecky Brown ajunge la rândul său să fie dată afară din spectacole ca urmare a unui eveniment la care a participat în urmă cu şase ani.

Urmăreşte online filmul The Front – Paravanul (1976), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ComedieComedyDramăFilme 1976Filme ComedieFilme de oscarFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplNominalizat Oscar

The Front – Paravanul (1976), Online Subtitrat
The Front – Paravanul (1976), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare