Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The DUFF 2015, Online Subtitrat

The DUFF 2015, Online Subtitrat

The DUFF    20 Feb 2015

PG-13 101 min ComedieComedyFilme 2015Filme ComedieFilme DragosteFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme RomanticFilme VechiRomanceRomantic

6.5
IMDB: 6.5/10 65,697 votes

,

, , , , , , , , ,

1 win & 8 nominations.

USA

Raportează eroarea

The DUFF 2015, Online Subtitrat

Filmul spune povestea Biancăi Piper (Mae Whitman), o adolescentă inteligentă care se străduieşte să se conformeze standardelor sociale de frumuseţe şi compatibilitate romantică. Ea se bucură de ultimul an de liceu împreună cu două prietene apropiate – Jess (Skyler Samuels) şi Casey (Bianca A. Santos) – care sunt mult mai populare decât ea. De asemenea, Bianca este vecină şi fostă prietenă cu Wesley Rush (Robbie Amell), un star din echipa de fotbal a liceului. Ea este îndrăgostită de un chitarist pe nume Toby Tucker (Nick Eversman) şi se duce la o petrecere în speranţa că va vorbi cu el.

Petrecerea cu pricina, găzduită de antipatica Madison Morgan (Bella Thorne), se transformă într-un dezastru pentru ea deoarece acolo se află şi Wesley care, cu multă răutate şi aroganţă, îi spune că ea este „The DUFF”, adică partea urâtă şi grasă a unui grup de prietene. Acest membru nu trebuie neapărat să fie urât sau gras, îi explică el, ci este doar persoana care e cel mai puţin populară din cadrul unui grup şi cea mai accesibilă dintre ele.

Oamenii se folosesc de aceşti „DUFF” pentru a se apropia de persoanele mai populare din acel grup. Bianca se simte insultată şi devastată de această afirmaţie, însă curând îşi dă seama că, de fapt, Wesley are dreptate. Studenţii din liceul ei sunt interesaţi de ea doar pentru a se apropia de Casey şi Jess. Ea se enervează şi le scoate de la prieteni pe reţelele de socializare şi se distanţează de ele în realitate. Atunci când aude că Wesley are nişte dificultăţi la învăţătură, ea îi propune o înţelegere: să o înveţe cum să nu mai fie DUFF în schimbul ajutorului la învăţat.

Tags:  ComedieComedyFilme 2015Filme ComedieFilme DragosteFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticFilme VechiRomanceRomantic

Bianca’s universe turns upside down when she learns that her high school refers to her as a ‘DUFF’ (Designated Ugly Fat Friend). Hoping to erase that label, she enlists the help of a charming jock and her favorite teacher. Together they’ll face the school’s mean girl and remind everyone that we are all someone’s DUFF… and that’s totally fine.

The DUFF 2015, Online Subtitrat
The DUFF 2015, Online Subtitrat
The DUFF 2015, Online Subtitrat
The DUFF 2015, Online Subtitrat
The DUFF 2015, Online Subtitrat
The DUFF 2015, Online Subtitrat
The DUFF 2015, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare