Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Divide – Înstrăinaţi, Online Subtitrat

The Divide – Înstrăinaţi, Online Subtitrat

20 April 2012 (UK)

1h 52min Filme 2011Filme DVDRipFilme OnlineFilme SFFilme ThrillerFilme Vechi

5,8
IMDB: 5,8/10 31.590 votes

, ,

, ,

Raportează eroarea

The Divide – Înstrăinaţi 2011, film online DVDRip, subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=0QsCBUjVGgY[/embedyt]

Pe măsură ce exploziile nucleare devastează oraşul New York, locuitorii unui bloc se grăbesc pe scări să nu fie prinşi sub ruinele acestuia, dar sfârşesc prin a fi obligaţi să se baricadeze la subsol din cauza altor explozii. Doar opt locuitori – Eva (Lauren German) şi iubitul ei Sam (Iván González), Josh (Milo Ventimiglia) şi fratele lui Adrien (Ashton Holmes), prietenul lui Josh, Bobby (Michael Eklund), Marilyn (Rosanna Arquette) şi fiica ei Wendi (Abbey Thickson), şi Devlin (Courtney B. Vance) -, reuşesc să ajungă în adăpostul anti bombă al clădirii înainte ca administratorul, Mickey (Michael Biehn) să sigileze încăperea. Grupul încearcă să se acomodeze condiţiilor destul de precare în timp ce Mickey îşi asumă dominaţia asupra adăpostului, spre nemulţumirea lui Josh, Bobby şi Devlin.

După o vreme, uşa adăpostului lor este spartă şi încăperea este invadată de un grup de soldaţi armaţi în uniforme de luptă albe. Limba în care comunică aceştia este neinteligibilă şi apartenenţa lor rămâne ambiguă. Aceştia atacă grupul şi o sechestrează pe Wendy, iar Devlin şi Mickey reuşesc să ucidă trei dintre soldaţi, dar Adrien este rănit în timpul luptei. Josh se oferă să folosească echipamentul unuia dintre soldaţii morţi pentru a pleca din adăpost şi a merge s-o caute pe Wendy. În afara adăpostului, Josh descoperă că toată zona este sigilată cu tuneluri din plastic ce conduc spre un laborator.

Fiind echipat cu acel costum ca de astronaut, Josh poate explora laboratorul şi descoperă câţiva copii inconştienţi – inclusiv Wendy – în unităţi de stază, având capetele rase şi ochii acoperiţi. Unul dintre soldaţi verifică legitimaţia de pe costumul lui Josh şi, realizând că este un impostor, îi decuplează aparatul de respirat, expunându-l aerului contaminat din zonă. Josh se întoarce de îndată la adăpost, ucigând câţiva soldaţi în drum. După ce se întoarce Josh, soldaţii sudează uşa adăpostului din exterior, ţinându-i pe toţi captivi acolo, iar odată cu trecerea timpului, Josh începe să sufere de efectele expunerii la aerul contaminat.

Urmăreşte online filmul The Divide – Înstrăinaţi 2011, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Divide – Înstrăinaţi, Online Subtitrat
The Divide – Înstrăinaţi, Online Subtitrat
The Divide – Înstrăinaţi, Online Subtitrat
The Divide – Înstrăinaţi, Online Subtitrat
The Divide – Înstrăinaţi, Online Subtitrat
The Divide – Înstrăinaţi, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare