Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Raportează eroarea

The Cured (2018), Online Subtitrat

The Cured (2017) prezintă o dilemă imensă: ce se întâmplă după ce o epidemie zombie a fost controlată și vindecată, iar cei odată înfectați încearcă să se reintegreze în societate? O boală care a transformat oamenii în zombi a fost vindecată. Senan a trecut prin iad. Când ciuma a măturat Irlanda, el se număra printre oamenii afectați și transformați în niște zombi turbați. Senan a făcut lucruri oribile pe care nu le poate uita nici el, și nici societatea sau autoritățile însărcinate cu supravegherea celor eliberați din captivitate. Zombii infectați cândva sunt discriminați de societate și de familiile lor, ceea ce provoacă probleme sociale. Cumnata lui Senan, Abbie, este totuși dispusă să-i dea o a doua șansă. Ea îl lasă să trăiască împreună cu ea și cu fiul ei, crezând că acțiunile lui Senan în timp ce era infectat, erau dincolo de controlul lui. Dar, pe măsură ce o mișcare furioasă anti-vindecare apare în tandem cu o mișcare din ce în ce mai radicalizată pro-vindecare, Abbie este forțată să întrebe cât de departe ar trebui împinsă încrederea ei. „The Cured” este un thriller înspăimântător, dar provocator, despre procesul dificil de reintegrare în societate a oamenilor care au fost infectați anterior în urma unei epidemii de zombie.
Tags: Filme 2017Filme GroazăFilme HD ROFilme Horror, Filme În curând, Filme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

A disease that turned people into zombies has been cured. The once-infected zombies are discriminated against by society and their own families, which causes social issues to arise. This leads to militant government interference.

Tags: DramăDramaFilme 2017Filme DramaFilme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplGroazăHorrorSci-FiScience FictionSFTrailer 2017-2018

The Cured (2018), Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare