Filme – Seriale online pe cinemaHD

The Corruptor (1999), Online Subtitrat

The Corruptor (1999), Online Subtitrat

The Corruptor    12 March 1999 (USA)

Evaluat R pentru violență puternică, limbaj și sexualitatea 1h 50min ActionAcțiuneCrimăCrimeCriminalitateDramăDramaticFilme 1999Filme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

6,0
IMDB: 6,0/10 16.027 votes

,

, , , , , , , , , , ,

1 nominalizare.

USA

Raportează eroarea

The Corruptor 1999 (Corupţie în cartierul chinezesc), film online HD subtitrat în Română

Locotentul Departamentului de Poliţie din New York, Nick Chen (Chow), se îndreaptă către Unitatea Găştilor Asiatice. Treaba lui va fi să menţină pacea în Cartierul Chinezesc într-un război care a pornit între Triade şi Dragonii Fukienese, o problemă agravată de faptul că el este şi informator al familiei Tong sub „unchiul” Benny Chan (Chan) şi locotenentul său, Henry Lee (Young). După un atentat cu bombă în plină zi în Cartierul Chinezesc, Chen este pus să lucreze cu Danny Wallace (Wahlberg), care nu este la curent cu situaţia.

Danny are, însă, şi un alt scop în această ecuaţie, el fiind pus în secret de cei de la Afaceri Interne să-l monitorizeze pe Chen pentru corupţie. Danny îl minte pe Chen şi unitatea la care lucrează spunând că şi-a asumat sarcina pentru a avansa mai rapid în carieră. În timpul unui raid efectuat la un depozit al Fukinese, Chen îi salvează viaţa lui Danny. Acesta din urmă, ştiind că viaţa lui se află acum în mâinile lui Chen, Danny iniţiază o captură într-o afacere cu droguri, dar interferează cu un agent FBI aflat sub acoperire.

După ce este admonestat de FBI că a intervenit în operaţiunile lor, Danny este prezentat apoi lui Henry. Henry discută apoi despre potenţiala valoare din a avea un nou agent din unitatea respectivă pe statul lor de plată, lucru pe care Unchiul Benny îl aprobă. Benny reuşeşte să-l atragă pe Danny să lucreze pentru el oferindu-i un pont referitor la o reţea de prostituţie. După ce opreşte operaţiunea, Danny primeşte apoi o medalie, dar Chen începe să suspecteze faptul că acesta, la fel ca şi el, se află pe statul de plată al lui Tong.

Urmăreşte online filmul The Corruptor 1999 (Corupţie în cartierul chinezesc), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ActionAcțiuneCrimăCrimeCriminalitateDramăDramaFilme 1999Filme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarpl

The Corruptor (1999), Online Subtitrat
The Corruptor (1999), Online Subtitrat
The Corruptor (1999), Online Subtitrat
The Corruptor (1999), Online Subtitrat
The Corruptor (1999), Online Subtitrat
The Corruptor (1999), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare