Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

The Contractor (2013), Online Subtitrat

The Contractor (2013), Online Subtitrat

The Contractor    10 September 2013 (USA)

PG-13 1h 27min CrimăFilme 2013Filme CrimaFilme HD ROFilme OnlineFilme ThrillerFilme VechiThriller

5,9
IMDB: 5,9/10 5620 votes

, ,

, ,

n/a

USA

Raportează eroarea

The Contractor 2013 (Contractantul), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu un suspect de crimă ce este reţinut de poliţie. El susţine cu tărie că este nevinovat şi a vrut doar să-şi protejeze prietena, dar pledoaria sa rămâne fără efect. Trei ani mai târziu, în decembrie, în Malibu, California, Elizabeth „Liz” Chase (Christina Cox) lucrează să renoveze apartamentul familiei sale şi trebuie să fie gata înaintea unui eveniment caritabil care va avea loc peste 14 zile. În plus, ea mai trebuie să aibă grijă şi de fiica adolescentă, McKenzie (Taylor Spreitler). Liz şi soţul ei avocat, Paul Chase (Brad Rowe), hotărăsc să angajeze un contractant pentru a-i ajuta cu construcţia şi a putea să termine la timp.

Chinuindu-se să dea peste un contractant potrivit, Paul ajunge la Desert Sun Contracting, companie deţinută de Javier Reyes (Danny Trejo), care a urmărit familia o bună bucată de vreme, pozându-i şi ascultându-le telefoanele. Reyes se foloseşte de această ocazie şi plantează diverse lucruri compromiţătoare pentru a-i înscena lui Paul o aventură amoroasă. După ce Liz devine suspicioasă în legătură cu Reyes, ea îi solicită lui Paul să-l concedieze. Acesta pleacă supărat de acolo, dar promite că se va întoarce.

Cei doi soţi angajează un alt contractant, dar Reyes continuă insistent să-i urmărească. Între timp, Liz începe să se comporte tot mai rece cu Paul, crezând cu adevărat că acesta are o aventură după ce a văzut datele compromiţătoare pe care le-a plantat Reyes în telefonul său. După ce îl cercetează mai amănunţit pe Jorge Reyes (numele său real fiind Javier Reyes), ea află că a fost arestat în trecut pentru sfidarea curţii de judecată. De asemenea, ea mai află şi că doreşte să se răzbune pe Paul pentru un lucru comis în urmă cu ceva timp.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=6KBenvgF6Yo[/embedyt]

Urmăreşte online filmul The Contractor 2013 (Contractantul), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Contractor (2013), Online Subtitrat
The Contractor (2013), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare